Ihanat kuvat! Sushia haluun itsekkin joskus tehdä. Maistoin ekaa kertaa sellaista kalajuttua viime viikon perjantaina juhlissa. Siinä oli lohta ja avokaadoa ja se oli niin hyvää. En oikeastaan syö kalaa ikinä. Onneksi noita voi tehdä myös kasvisversioina.
Kiitos! Meillä oli sekä tavallista että kylmäsavulohta - nuo ruskeat pussukat ovat marinoitua tofua (Tokyokanista). Sushin tekeminen itse oli ihan yllättävän helppoa, tosin tietenkin aikaavievää. Riisinkin tekeminen onnistui mainiosti, kunhan noudattaa vaan ohjeita huolella.
Joo! Aateltiin siskon kanssa, että jotain spesiaalia tulee olla. Pussukat ostettiin siis ihan valmiina Tokyokanista. Hyviä olivat, tosin niissä on aika makea marinadi kyllä.
Comments 7
Reply
Mites se maanantai, oliko se ok?
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment