© Наслідки підвищення ціни на газ для населення. (+ВІДЕО)

Mar 05, 2019 19:39

*
© Наслідком підвищення цін на газ є масова вирубка лісів і лісосмуг браконьєрами на дрова.

Газ зробили для людей недоступним, тож доводиться топити дровами. Є попит - з'являються "ділки" які на цьому заробляють. Браконьєри вирубують ліси і лісосмуги масово, вщент по всій Україні.

Read more... )

Про газ

Leave a comment

Comments 15

notabler March 5 2019, 19:31:22 UTC
Решение тут простое - частная собственность на землю, в том числе с лесами. Хозяин хрен даст свое добро рубить. Литовцам хорошо - у них нашлись старые, досоветские кадастровые записи, старым хозяевам и их потомкам всем вернули. Остальное распродали. Лес тоже рубят и в Литве, но не на дрова, больше на мебельное производство в Польшу и дальше продают. Уголь в Украине есть где-то кроме Донбасса? Купили бы у поляков по дешевке. Хотя главное - чтобы государство вложилось в возобновляемую энергию, в том числе и в строительстве. Закупить у Китая дешевых солнечных панелей, насосов отопительных, под те же китайские кредиты. У тех некуда деньги девать. Эти долги обычно погашаются за 25 лет, без очень высоких процентов.

Reply

ars333 March 6 2019, 10:38:02 UTC

Заводы по производству солнечных батарей построены в Житомире и Запорожье.

А вот за частную собственность на землю вас эти с позволения сказать сограждане, которые пилят лесополосы на дрова, просто закопают. У них социализьм в головах, им все должны бесплатно выдавать, за один факт их героического существования.

Reply

olga_den_f March 6 2019, 11:26:14 UTC
За власність на землю я руками і ногами - ЗА. Але ... , якщо не змінити СИСТЕМУ, перед тим як впроваджувати продаж землі, то буде те ж саме, що було з ваучерами у 90-х. Землі приберуть до рук той же ПОП і його наближені.

А ті 6 гектар, які у моєї сім'ї відібрали сувіти, нам у же ніхто не поверне, як це зробили, наприклад у Литві. Землю загребуть " сложниє люді ". А простим людям, дай Боже, щоб хоч ті клапті землі, на яких хати стоять залишили.

Міняти треба всю систему повністю, і гнати ту владу яка її підтримує задрипаною мітлою. От тільки в нас ще багато людей цього не розуміють і тримаються за неї як воша за старий кожух.

Reply

ars333 March 6 2019, 18:26:03 UTC
В Польше вот тоже боялись, что богатые немцы всю землю скупят.

Почему ПОП приберет? Зачем ему земля, он же не аграрий? Почему вы не беспокоитесь насчет вашей любимой ЮВТ, что она и ее однопартийцы поприберают? Ведь были прецеденты https://ru.wikipedia.org/wiki/Лозинский,_Виктор_Александрович .

Reply


ars333 March 6 2019, 09:13:09 UTC

Ну да, а еще они из-за дорогого газа мусор в балки сваливают и трубы мелиорации на лом режут.

Не будьте простою людиною, думайте.

Reply

olga_den_f March 6 2019, 09:42:27 UTC
1. Поки газ був доступним ліски і лісополоси ніхто не знищував.
2. Поки була у людей робота, металолом у такий спосіб ніхто не збирав.
3. Сміття селяни спалюють, а от містяни в цьому відношенні, скільки себе пам'ятаю, ладу сміттю дати не можуть, і поводять себе як свині, тобто вивозять своє сміття у сільську місцевість. Селяни частенько б'ють пики тим хто везе сміття у їхні балки, якщо зловлять.

4. А що озачає: "Не будьте простою людиною" ??? Це означає - вчиться красти, брехати, і таким чином збагачуватися ??? Чи, може, не бути простою людиною - це означає перестати любити Україну і тікати на ПМЖ за кордон ??? Поясніть, будь ласка.

Reply

ars333 March 6 2019, 10:25:53 UTC
Ой да. Дайте мне дешевый газ, дайте мне работу, вывезите мне мусор, поправьте мне забор. Проходили, знаем.

Хто тут еще городской, не смешите. Вы и нос из Харькова не высовываете, не считая летом к бабушке. Посмотрите, я даже видео с селюками, которые рубят лесополосы и валят мусор по узбиччах, записывал. Ментов вызывал. И 5 лет назад, и 10. И если я свалил, так чтоб быть подальше от таких простых людей. Так что не надо пытаться меня троллить, вы только унижаете себя.

Меняйтесь.

Reply

olga_den_f March 6 2019, 11:06:14 UTC
От жеж телепень, пробачте за слово. Та не тролю я Вас, у жодному випадку !!!

Просто я пишу те, що бачу довколо себе. Нас оті містяни своім сміттям уже задовбали. А міліція яку викликали і ставили до відома - ні гу-гу .

А стати "складним", у нас ду-у-у-уже складно, тому і тікають з України. Ви мене, не повчайте, будь ласка, бо я до-о-обре знаю, як у нас забирають бізнес, на своїй шкіри випробувала. Якщо немає "криші", то ніякі закони не допоможуть і не захистять. Як тільки бачуть що людина починає чогось досягати, то одразу з'являються дояри. І тоді вже варіанів два : або ти погоджуєшся бути дойною коровою, або твій бізнес тупо розвалюють або відбирають.

Думаю і Ви також це добре знаєте. От тільки не знаю, чому Ви захищаєте таку систему.

Reply


Leave a comment

Up