То може краще хай побудують такий омріяний ними "Північний поток - 2"? Менше головного болю Україні.

Mar 02, 2018 14:33

*
Росії не сподобалося рішення Стокгольмського суду, вона відмовляється його виконувати. Тиск у газотранспортній системі знизився. Міненерго ввело тимчасове обмеження споживання газу. Передбачається переведення енергогенеруючих підприємств на мазут.

Read more... )

про Газ

Leave a comment

Comments 6

helga5529 March 2 2018, 15:47:30 UTC
Надходження від транзиту це навіть не мільйони, а мільярди доларів щороку. Україна така багата країна що може собі дозволити відмовитись від цих грошей?

Reply

olga_den_f March 2 2018, 16:11:42 UTC
Україні давно треба позбутися кремлівського ярма у будь-якому вигляді. А в тому що Україна багата я ніколи не сумнівалася.
Пам'ятаєте, як Матроскін казав ? " Гроші у нас є, у нас розуму не вистачає ! "

Доречі, у нас ПРЕКРАСНИЙ НАРОД ! Не дивлячись ні на що.

Нафтогаз України попросив прикрутити котли, в кого є звичайно. І що Ви думаєте ? Все село, не дивлячись на те що проклинають всю верхівку за захмарні тарифи, співчуває Нафтогазу і вже поприкручували !

Нам уже давно треба перестати кланятися всім на світі і СТАТИ САМОСТІЙНИМИ !!!

Reply

helga5529 March 2 2018, 17:15:53 UTC
Ну якщо вже переходити на аналогії з тим мультфільмом, то втрата надходжень від транзиту газу, для України - це як для Матроскіна втрата його бурьонкі.


... )

Reply

olga_den_f March 2 2018, 17:28:51 UTC
Знаю що буде боляче, але рано чи пізно це все одно доведеться зробити. Чим раніше, тим швидше з'явиться якийсь інший прибуток.

... ну і за кордон бажано б гроші не виводити ... Вбивати і вішати нікого за те не потрібно, а от зняти штани і відшмагати дупу було б корисно ... І тоді все у нас буде добре.

Reply


Leave a comment

Up