Вийшла заміж, а тепер жалію? Криза першого року шлюбу

Jan 10, 2013 13:02

Отримали ось таке питання на сайті Сімейного Клубу. Пів року шлюбу пройшло, а дівчина вже думає про розлучення...
Якось сумно, що не допускає розлучення тільки страх мати "тавро розлучена"... (((
А що ви порадите робити в такій делікатній ситуації?


Read more... )

он-лайн консультація, розлучення

Leave a comment

Comments 9

ase4ka_k January 10 2013, 11:35:34 UTC
начала читать ответ и зависла= "Если вы решитесь развестись, где гарантия, что вы найдете что-либо лучше или у вас получится построить отношения с вашим бувшим парнем"- вот он бред сивой кобылы...девочке 20 лет! да она 100% найдет лучше, если захочет...

Reply

know_how_love January 10 2013, 15:19:43 UTC
и бред, и не бред:) найти - не проблема. все когото находят, но не все живут в любви......................... найти - еще не полюбить ( ... )

Reply

ase4ka_k January 10 2013, 15:23:36 UTC
я согласна насчет того, что брак это великая работа и искусство любви...но 1) девочка очень молода имхо для брака 2) если все так, как вы пишите, то я должна была выйти замуж за первого же парня и учиться его любить...а какие странные бывают первые парни я могу даже не описывать))) но, чтобы этого не делать, я училась находить того человека, с которым мне будет комфортно и которого я буду любить. это тоже искусство.

Reply

know_how_love January 11 2013, 11:16:57 UTC
"я училась находить того человека, с которым мне будет комфортно и которого я буду любить. это тоже искусство." - :))))))))))))))))))))))))))) просто супер!!!!!!!

"если все так, как вы пишите, то я должна была выйти замуж за первого же парня и учиться его любить...а какие странные бывают первые парни я могу даже не описывать)))" - да, как и девушки:)
однако, говоря о себе, я бы очень хотел, чтобы сложилось так, чтобы я смог полюбить ту девушку, с какой у меня была первая любовь. тогда, в далеком прошлом, я не умел любить.......
а та девушка по сей день прекрасна............
как и почти все другие, с какими у меня были потом попытки полюбить друг друга вполне...

Reply


zoriana87 January 10 2013, 11:59:56 UTC
ще не читала відповідь, але, блін! бачили очі, що вибирали!!! півроку!!! а до шлюбу що було? не кохання? навіщо тоді заміж виходити? "а щоб сусіди не шепотілись за спиною..."! ой, такі ситуації мене аж злять. Дівчата так необдумано роблять такий важливий крок, клянуться в церкві в вічній любові, а через півроку забувають то все і починається - не зійшлись характерами, не розуміємо одне одного...

Reply


sestra_yuliya January 10 2013, 12:24:15 UTC
хай сама вирішує) щоб тоді ніхто з порадників не був винен))

Reply


salut January 10 2013, 13:34:21 UTC
Я считаю ответ консультанта совершенно верным и обоснованным. Сама ответила бы ровно теми же словами.

Reply


(The comment has been removed)

smijana January 10 2013, 22:59:13 UTC
Мені теж. Абсолютно згодна зі всім сказаним у тому відгуку-коментарі, дуже мудро і вивірено життям.
В тому числі і з тим що про розлучення можна думати лише тоді коли ВСІ сили і спроби знайти спільні точки дотику, компроміси і злагоду вичерпані, коли не лякає ніякий сценарій майбутнього життя після розлучення бо ніщо не може бути важчим ніж співжиття з цією людиною. Тільки тоді буде з великим відсотком і гарантія у правильності рішення і впевненість у тому що пізніше ніколи не буде шкодування через те рішення і повторення тих же проблем у новому шлюбі.

Reply


Leave a comment

Up