о, а Кріс вже добре розуміє по нашому? Святвечір йому сподобався?
ти яку кофтинку мала на увазі? :) якшо коричневу, то це суконка, просто прийшлося її зав"язати, бо поділ заважав їй повзати, а це ж улюблена справа зараз.
От знаєш, два роки тому ЮНЕСКО проголосив французьку кухню нематеріальною спадщиною людства - от послухати їх, то немає кращої і вишуканішої кухні за ці їх пятиетапні обіди, бьоф-бургіньони, вонючі сири і тарт татен. А я як не дивлюсь на французьке меню, хоч яке вишукане, і воно в мене не викликає жодних емоцій, навіть їсти не хочеться. А тут прочитала твоє "традиційні оселедці, смажена риба, риба домашнього копчення, печена риба для дітей, салат з овочів, салат з буряка з чорносливом і горіхами, вареники з капустою, грибна юшка й кутя" і в мене натурально потекла сльона. Отак би сіла за цей стіл і все сама з"їла! От шо значить коріння :)))
тааак, корінння страшна штука. я коли жила в Тернополі і щонеділі їла вареники і борщ, то такими вони мені нудними вже здавалися, а переїхала до Києва, тут вареники стали рідкістю, бо жила в тітки, а тітка їх робити не вміла (а мені було впадляк робити їх на всіх), то вареники стали для мене просто делікатесом :)
Вірочко, приїжджай до нас на Різдво, ми тебе посадимо за стіл і ще й не такими смаколиками нагодуємо!
Comments 29
(The comment has been removed)
ти яку кофтинку мала на увазі? :) якшо коричневу, то це суконка, просто прийшлося її зав"язати, бо поділ заважав їй повзати, а це ж улюблена справа зараз.
Reply
(The comment has been removed)
(The comment has been removed)
:-)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Вірочко, приїжджай до нас на Різдво, ми тебе посадимо за стіл і ще й не такими смаколиками нагодуємо!
Reply
(The comment has been removed)
ох, ці сукенки! я вже б"ю себе по руках в магазинах )))
Reply
Leave a comment