Leave a comment

Comments 554

abzaz_423 September 10 2016, 13:27:41 UTC
Мустафу грех было не использовать как зажигалку для покрышек на майдане. Случись что не так и ищи его потом высоко в горах, но уже не в нашем ауле. А на майдане людей развели классно, но очень жестоко. С кровью. Раньше, после первого майдана победители просто грелись у разных костров. А теперь самые победившие снимают шкуру с просто победивших.

Reply


shozabred September 10 2016, 13:39:56 UTC
ну так ни один Лещенко не скажет, что он работал для рыгов. Иначе кем будет сейчас? все врут

Reply


ext_2893424 September 10 2016, 13:50:34 UTC
а де покійний Зінченко загубився в історії про бабло навколо інтеру, і для чого інтеру проросійська пропаганда, замовлення?, а де Петі з Дімою договорняк у Відні, інтер не фігурував, і який прогноз - закриють чи не закриють, щодо опускання ціни, то продавець і потенційний покупець це розуміють, тоді вже краще говорити про захоплення з відступними

Reply

ofeliyadd September 10 2016, 15:21:51 UTC
Та що там його вже згадувати? Я ж не про іторію Інтеру писала. Думаю, що договорняк у Пєті з Дімоном по Інтеру був. Але після Кримнаш, я пригадую, що питання з Інтером підняли кадри Сєні, тоді Пєтя ще не був президентом. Тож Дімону нікуди було діватися, прийшлось у россіян акціі відкупити. Тут справа в тому, что Льовочин він же там зараз всім заправляє. А він в опоблоці і у них буде свій кандидат на вибори президента - це Бойко мабуть. І він ідеальна кандидатура для Пороха. А у опоблока електорат, то вата. То їм нікуди діватися, треба дружбу народів демонструвати. Тільки у них розуму не вистачає робити це так, щоб це нікого не бісило. Вони би могли зробити, як колись пропонував Мальцев, щоб був російський канал, але для російської опозиції, з уклоном в ту сторону. Але такий канал міг би бути популярни серед росіян, його б мог викупити і Ходорковський. А Льовочкін саме цього і боїться. Тому й гонять там дурну пропаганду. Треба, щоб його мало дивились і перестали там рекламу розміщати. І все. А потім, коли канал стане його, то політику ( ... )

Reply

ext_2893424 September 10 2016, 16:45:59 UTC
Враховуючи роль Льовочкіна у Майдані, з історії з інтером можна зробити два висновки, або він сам упертий як баран і гне своє, або йому диктує з кремля упертий Окурок через своїх прокладок. Скоріше друге, і тоді питання, чим Льовочкін кращий Новінського, за останнього трохи взялися.

Reply


Бабло, побеждающее и добро, и зло livejournal September 10 2016, 14:11:59 UTC
Пользователь natali_greg сослался на вашу запись в своей записи « Бабло, побеждающее и добро, и зло» в контексте: [...] Originally posted by at Бабло, побеждающее и добро, и зло [...]

Reply


Американці будуватимуть летовище в Одесі imbezyl September 10 2016, 14:13:45 UTC
Саакашвілі повідомив, що вже ведуться перемовини з американськими партнерами щодо будівництва нового аеропорту. Планується, що він буде знаходитися за межами міста. Там же спорудять і великий карго термінал.

Це підтвердив і міністр інфраструктури Володимир Омелян. «Ми працюємо разом з американськими спеціалістами - це команда із Мінфіну США, яка вже більше як півроку консультує міністерство. У рамках їх роботи ми очікуємо, що невдовзі приїде команда спеціалістів, яка дослідить як існуючий Одеський аеропорт, так і потенційне місце другого альтернативного аеропорту, який повинен бути більшим і можливо буде займатися не лише пасажирськими, але і вантажними перевезеннями. Зараз ми лише на початку перемовин і відправною точкою буде саме прибуття цієї місії в Україну. Тим часом Мінінфраструктури вже запросило інвесторів для будівництва нового аеропорту в Одесі», - заявив міністр.

Reply


Leave a comment

Up