Leave a comment

Comments 1184

(The comment has been removed)

Re: Провокація проти Замілюхіна ofeliyadd February 1 2015, 19:21:38 UTC
Я саме про то й писала. Звичайно провокація. І не треба було йому туди йти, або, побачивши там Корча - піти Корч казав розумні речі. Звичайно ж, він завжди каже розумні речі, на то й провокатор. Я сама його колись з задоволенням читала на ДД. Знає що й як треба.

Reply

(The comment has been removed)

ofeliyadd February 1 2015, 19:36:15 UTC
Я зразу розуміла, що проект будуть гасити. Нажаль хлопці не мають досвіду. Їм здається, що тут такого -піти на конференцію. Сергій потім сам фото з Корчом виклав в ФБ. Навіть не розуміючи, що його підставили. Справа в тому, що такий антипіар нікому не потрібен. Хіба до всього можеш бути готовий?

Reply


Господя!((( doctalovtyz February 1 2015, 19:12:46 UTC
И как Вы таких "комментаторов" терпите?
Думаю, что СВЯТАЯ)))
А по сути: СПАСИБО!
Было интересно посмотреть на расклад,
потому как с 93-го года пытаюсь быть в теме...

Reply

Re: Господя!((( ofeliyadd February 1 2015, 19:25:51 UTC
Так это же главный тролль Суркова. За то, что мы его терпим, он нам своих дебилов не присылает. Там штат большой.
Да уж скорее бы кто-то из них победил в этом раскладе. Задолбали они уже.

Reply

Re: Господя!((( doctalovtyz February 1 2015, 19:42:29 UTC
Грамотный "договор".
Хотя и, пробежавшись по комментам в др. постам, поняла, что где-то там у Вас магнит для воинственных придурков припрятан))) Обещаю, что буду Вас внимательно читать (потому как умнее меня Вы в стократ, а учиться - никогда не поздно!), по мере времени - репостить. ПАСИБО!!!

Reply


Конспирологическое. Зачем нам многополярность? livejournal February 1 2015, 19:34:33 UTC
Пользователь rusistka сослался на вашу запись в своей записи « Конспирологическое. Зачем нам многополярность?» в контексте: [...] Оригинал взят у в Зачем нам многополярность? [...]

Reply


мафії, мафії ext_2893424 February 1 2015, 19:42:23 UTC
з мафіями асоціюють в першу чергу незаконний бізнес. Це накладає обмеження на можливості та сфери діяльності мафій. Все ж, світ формує легальний бізнес, а в останні роки високотехнологічний. Мафії мають одну перевагу - неконтрольовані державою фінанси, котрі можна використовувати для скупки політиків. Але і ця практика рано чи пізно терпить фіаско. Наприклад, як у випадку з венгерським і чешським премєрами, те саме чекає і грецького. Всякі гуманітарні вигадки мали б опиратись на реперні точки - факти. Як вяжеться позиція Камерона по Криму і Путіну з впливом Англії на анексію Криму.
Хай би Путін мав в десятеро більше золота, а який йому з нього толк, коли він не може на нього нічого купити того, що дуже хоче, Опель наприклад. Якщо рашка введе золотий рубль, то це призведе тільки до одного - вивозу цього золота за кордон. Крім золота треба мати ще власне наповнення економіки товаром, а цього нема.

Reply


Ротшильд и заговор против Путина sator_marte February 1 2015, 19:43:56 UTC
Эта статья посвящена журналистскому расследованию связей одного из богатейших и влиятельнейших людей России (и мужа внучки Бориса Ельцина) Олега Дерипаски с сенатором и в тот период кандидатом на президентское кресло от республиканцев Джоном МакКейном. Центральное место в статье уделялось встрече Дерипаски и МакКейна, которая состоялась в прибрежном черногорском городе Котор 30 августа 2006 года.

http://moscoweveryday.com/posts/111/rotshild_i_zagovor_protiv_putina

Reply


Leave a comment

Up