Сто дней… чего?

Apr 07, 2008 17:42



2 апреля 2008 г.
(Специально для "Парафияльной Газеты".
Фотографии атора).


Read more... )

фото, Украина, portfolio, политика

Leave a comment

Comments 8

novitsky April 7 2008, 15:13:06 UTC
 
Вступне слово Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко на прес-конференції, присвяченій першим 100 дням роботи Уряду

http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=122083384

28.03.2008, 16:30
Управління у зв'язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів УкраїниПеред вами зараз та команда урядовців, яка бере на себе дуже амбітне завдання - дійсно зробити справжні зміни в Україні, зробити ті реформи, ті перетворення, які вже давно чекає країна. Ця команда, яка 100 днів працювала як над стратегією розвитку України, відпрацьовуючи концепції стратегічних перетворень, відпрацьовуючи законопроекти, постанови, так, безумовно, закривала і наші тактичні проблеми, з якими уряд стикається щодня ( ... )

Reply

novitsky April 7 2008, 15:16:49 UTC
 
          Сільське господарство - дуже важкий минулий рік, в тому числі тому що Україна зіткнулася з таким явищем, як посуха, і ми мали падіння показників практично по всіх напрямках. Але нашій команді вдалося зараз змінити ці тенденції і ми вважаємо, що цей рік буде для сільського господарства абсолютно якісно іншим. По-перше, тому що в бюджеті надано для сільського господарства якісно інші гроші, які суттєво перевищують видатки попередніх періодів, а з іншого боку, ми відкриваємо сьогодні всі можливості агропромислового комплексу для того, щоб бізнес мав партнерство з власниками землі, власниками паїв, і як наслідок, ми мали приток інвестицій, новітніх технологій до сільського господарства ( ... )

Reply

novitsky April 7 2008, 15:17:39 UTC
 
          Якщо ми говоримо про нашу співпрацю з підприємцями, з інвесторами, про створення правильного інвестиційного клімату в Україні, який закладе підвалини, базис для руху вперед і дійсно динамічного економічного зростання, то сьогодні співпраця уряду з інвесторами, з промисловцями, з підприємцями змінилася докорінно ( ... )

Reply

novitsky April 7 2008, 15:20:05 UTC
 
          Наступне. Ми за цей короткий час встановили абсолютно прозорі аукціонні процедури передачу в оренду або продажу несільськогосподарської землі. Передачу в оренду для розробки і передачу ліцензій щодо розробки надр. Абсолютно чесні і прозорі процедури щодо приватизації ( ... )

Reply


elen_ibn_jam April 8 2008, 12:41:37 UTC
*О чём услышал? О том, что показатели роста реального благосостояния украинцев поползли вверх...*
Жень, ты меня извини. Но наткнулась на эту фразу - и отпало всякое желание читать дальше. Потому что за последние несколько лет ХУЖЕ, чем сейчас, мы не жили.
Но попыталась...

*...цены на большинство товаров достигли мировых, и расти им уже больше некуда...*
А. То-то гляжу, сегодня в магазе колбаска снова подорожала - это она еще мировой цены не достигла.

*...теперь дело за малым - довести до того же уровня всеобщую заработную плату...*
А. Ну-ну...

Reply

novitsky April 13 2008, 01:12:44 UTC
Привет ( ... )

Reply


Leave a comment

Up