ЩЕ РАЗ ПРО ПІАР НА ТЕМУ ПОРНОКОПИТНИХ:

Oct 21, 2010 09:03

-Друзі порнокопитних зі всього світу ніяк не можуть заспокоїтися. На захист порнокопитного Дімки Гройсмана встають стрункими рядами вже й антисеміти з берегів теплого моря.
-Ось що пише в своєму коментарі(до статті про мужній вчинок офіцера міліції в київському метро) на сторінках відомого блогу bilozerska один з таких антисемітів josh_il :

"Олена,говорю Вам серьезно:осторожно,а то Ваши соратники Вам таких ошибок не простят!То статья в защиту какого-то жида(собравшая больше откликов,чем двже панихида по Святому и Великому),то теперь пост с восхвалениями в адрес милиционера.
Народ Вас не поймет!Партии такие темы не нужны!"

-Звичайно я,- як переконаний противник фашизму, комунізму, сіонізму, расизму та інщих тоталітарних ідеологій, в тому числі й проявів антисемітизму чи українофобії не міг не відповісти цьому антисеміту і , одночасно, українофобу:

- Раббі,мудрий гуру, таваріщь, пане josh_il (не знаю точно , як Вас назвати)- а Ви самі хто?-Невже антисеміт?-Адже слово, чи українська назва означеної національності- "жид" заборонена в Україні ще в 30-х роках Лазарєм Кагановичем!-І, відповідно, кожен хто вживає таке "погане" на думку покійного упиря слово автоматично стає антисемітом.
-Отже, Вас же цитуючи,- "сідя в кафе на бєрєгу около маріни в каньйонє Герцліі-Пітуах" і ,набираючи це слово, Ви,сидячи на святій Землі, самі не відаючи перетворились на антисеміта. Бо ж в даному випадку винятків не буває.
-Як є українці(правда вони себе називають "хахлами") -українофоби, так і є євреї антисеміти(щось на кшталт єврейського аналога "хахлів"). -Чи може не так?
-А "какой-то", як Ви висловились "жид", зовсім не "какой-то", а негідник і расист, який навіть мертвих рівняє по національно-расовій ознаці: 10 мільйонів українців загинули(за виразом "какого-то" порнокопитного дімкі гройсмана "ціфра, прідуманая нєкрофіламі"-бач Лазарь Кагановічь не був некрофілом і сатаністом, а вбиті голодом чи випадково вцілілі українці для нього "нєкрофіли") під час Голодомору 1932-33 року, але це не геноцид і етнічні чистки,бо за порнокопитним гройсманом "почєму ані нє сапратівлялісь" на противагу Голокосту(оце по порнокопитному расисту справжній геноцид), відомого "героическими подвигами борцов еврейского сопротивления фашизму в Западной Европе."
-Чи можна відрізняти геноциди?-Убивали українців мільйонами, але це не геноцид, убивали євреїв теж мільйонами -оце так геноцид? Отак воно в порнокопитних все просто!
-А як тоді відноситься "какой то" порнокопитний дімка гройсман до євреїв і українців(в тому числі біля 15 тисяч членів ОУН), що йшли поряд на розстріл в Бабин Яр і "нє сопротівлялісь"?
-Цікаво. а "посопротівлявся б" порнокопитний гройсман,як "гєроічєскіє бойці єврєскаго сапратівлєнія в Западной Європє", коли б його, як тих нещасних вели в колоні змучених людей на ростріл сотні озброєних до зубів німців та бійців допоміжної поліції? -Чи "посопротівлявся" б він озброєним до зубів регулярним військам НКВД, що відбирали в українських селян всі продукти, які могли знайти?
-Може і в Бабиному Яру цей оскотинілий "порнокопитний" расист буде ритись в цій велетенській братській могилі з кістками циган,(як відомо цигани потрапили в Бабин Яр першими)українців, євреїв,росіян і сортувати на кістки "праведників" і "неправедників":
Якщо знайде зірку давида -О!-Свій, а тризуб-в топку!-Якщо червону зірку, то ще в окрему купку кісточки!-А циганський амулет чи в топку чи буде носити особисто?
-Чи не огидні такі расистські досліди над людською пам"яттю?- Це вже навіть не некрофільство, а некромантія, щоб відродити "великого" упиря і "героя" всіх подібних "порнокопитному гройсману": Лазаря Кагановича та його кривавий меч- кровожерну НКВД.-Ось про що мріють порнокопитні: щоб ми забули про геноцид 1932-33рр., щоб не лишилось могил святих праведників -жінок, дітей, чоловіків. стареньких, віруючих в Господа Нашого Ісуса Христа, що загинули від рук оскаженілих катів,тільки за те, що народились українцями!
-Натомість нам милостиво дозволено пам"ятати про Голокост жителів України-євреїв за походженням.
-Для нас пане захиснику порнокопитних однаково дорога пам"ять і євреїв і українців. -І порнокопитні "какіє -то", а насправді оскаженілі расисти і українофоби не зможуть поставити бар"єр перед їхньою пам"яттю про них.
ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ І ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ УКРАЇНЦЯМ(НЕЗАЛЕЖНО ВІД ПОХОДЖЕННЯ), ЩО ЗАГИНУЛИ В ЧАС ГОЛОДОМОРУ І ГОЛОКОСТУ! ХАЙ ЗЕМЛЯ ВАМ БУДЕ ПУХОМ,.
-ГАНЬБА І ВІЧНЕ ПРОКЛЯТТЯ ВАШИМ КАТАМ ТА ЇХ НАЩАДКАМ-ПОРНОКОПИТНИМ , ФАШИСТАМ ТА ІНШИМ РАСИСТАМ, ЩО НАВІТЬ ПІСЛЯ СМЕРТІ НЕ ДАЮТЬ ВАМ СПОКОЮ!




ЧИТАЙ ТАКОЖ ПІАР НА ТЕМУ ПАРНОКОПИТНИХ-1

НЕ БІЙСЯ ПІДАРАСІВ СИНОК, ПОЛІТІНФОРМАЦІЯ, ХРОНІКИ ОТУПІЗМУ

Previous post Next post
Up