Чого бажають фельдмани, і чого їм ніколи не досягти.

Feb 28, 2012 13:24




Прочитав брудну статєйку однієї з "тушок", нещодавно придбаних регіаналами( а точніше п. Фєльдмана), яка називається Про патріотизм жертв і постгеноцидний синдром.
- (Написана вона, звичайно ж на "язікє", - бо аФФтар не те, що не любить, а люто ненавидить все українське, навіть мертвих нас він продовжує обливати брудом).
Гірко констатувати. - Нас оскаженіло б'ють і гноблять живими, і ще більш оскаженіло топчуть мертвими.
За що? - Чим я, мої закатовані предки, їх народжені й ненароджені діти завинили перед аффтаром статєйки?
- Як же йому(їм) хочеться стерти Україну та українців з тверді земної! Знищити нашу пам'ять, культуру, історію, мову, щоб безмовними і безтямними знову й знову вести на забій.
..І як же хочеться деяким нещодавно купленим "члєнам" регіАнальної банди, щоб ми забули про 10 мільйонів жертв Голодомору!
А натомість, всім хамопокірним "стадом" ревли, зібравшись в Бабиному Яру, оплакуючи жертв Голокосту(ніби ті жертви якимсь чином більш "жертвіші", за наших дідів-прадідів, яких сталіни-кагановичі живцем зжерли в 1932-33 рр...).
- Одні жертви потрібно оплакувати(за п. Фельдманом), а інші ні? Одним жертвам потрібно ставити пам'ятники, а могили інших втоптувати в бруд? Та це ж фашизм! І не тільки фашизм:
Расизм чистої води. - Сиротюки, з їх патяканням про "негідну" попсових фестиків Гайтану,- відпочивають!
- Люди добрі! Та з якої статі я повинен забути про свого діда, закатованого кагановичами і Ко?
А ви, вельми нешановний панок Фельдман,- за такі статті повинні відповідати в кримінальному порядку в будь-якій цивілізованій країні.
Я вже не кажу про державу Ізраїль, яку фельдмани ставлять мені та іншим українцям в приклад.
Може ще й Господа Нашого Ісуса Христа,  ви мені порадите забути,- негіднику продажний???!!
- Не вийде! Не продам я Віру Христову, так, - як ви продали довіру людей, які вас тварюку таку, вибирали в Верховну зРаду.
- Залиште в спокої наших бабусь і дідів, прабабусь і прадідів нешановна тушко.
Моліться своєму "богу" Мамоні, а ми будемо молитись Господу Ісусу Христу за те, щоб він таких негідників, як ви покарав мільярдами років пекельних мук.
- За те, щоб душі Великомучеників Геноциду-Голодомору 1932-33 років спочивали на Небесах.
- За те, щоб їх могили залишили в спокої продажні негідники.
Земля пухом Вам і Царство Небесне, мої закатовані дідами фельдманів Родичі. Будьте спокійні.
- Український Рід не перерветься. - Пам'ять про Вас, як і Віру Христову, христопродавцям не відбрати! - А будуть нахабніти, значить дамо по брудним рукам, так щоб згадалась фєльдманам Коліївщина. І не в сні, а наяву.

УКРАЇНОФОБИ, 33-й, ХРОНІКИ ОТУПІЗМУ

Previous post Next post
Up