Прес-центр штабу АТО: зафіксовано 40 обстрілів. Одного нашого військового поранено

Feb 05, 2017 19:53

Російсько-окупаційні війська на всіх напрямках продовжили обстріли наших позицій.
Не стала винятком і Авдіївка, де ремонтники намагаються відновити подачу електроенергії. Тут загарбники з танків, 120 та 82 міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї неодноразово вели вогонь по наших позиціях. Неспокійно було і в інших населених пунктах на Донецькому напрямку. Танки вели вогонь в районі Пісків та Кам’янки. З мінометів різних калібрів, гранатометів та стрілецької зброї - по Зайцевому, Опитному та Луганському, а по Невельському - снайпер.
На Маріупольському напрямку з мінометів - по Красногорівці, Водяному, Широкиному та Гнутовому. З гранатометів та стрілецької зброї - по Красногорівці, Мар’їнці, Лебединському, Новотроїцькому. Снайпери обстрілювали Гнутове та Павлопіль. БМП - Широкине.
На Луганському напрямку - з мінометів 120 та 82 міліметри - Катеринівку. З гранатометів та стрілецької зброї - Кримське. По Кримському неодноразово вогонь вели БМП противника. Тут же та по Жовтому - снайпер. Загалом зафіксовано 40 обстрілів. Одного нашого військового поранено.

Україна

Previous post Next post
Up