Открытие НСК "Олимпийский"

Oct 10, 2011 12:22


Как и обещал, в субботу я побывал на открытии реконструированного НСК «Олимпийский». И как всегда хочу поделиться с вами увиденным.


Read more... )

Leave a comment

zzzulfiya October 10 2011, 11:20:45 UTC
і правда, навіщо задумуватись про те, що нашими коштами "ефективно" розпорядились не на цілі першої необхідності? краще "бачить позитив".
тобто дякуймо, що не вкрали УСЕ - і так безкінечно.
трапиться вам викликати швидку, - ви ТІЛЬКИ ТОДІ усвідомите, наскільки вам наплювати на інфраструктуру, дороги, видовища і стадіони, коли вас скрутило і нема кому збігать у аптеку. я дивлюсь в майбутнє з оптимізмом. у мене це уже в минулому, а у вас все ще попереду)) ура!

Reply

holy_mozart October 10 2011, 11:56:36 UTC
та звичайно задумуйтесь
але що власне ви взмозі змінити?

Reply

zzzulfiya October 10 2011, 13:32:59 UTC
я як одиниця - нічого проти маси таких як ви. якби ви просто помістили фоточки і підписи - це одне. а ви піарите. це не репортаж безпристрасного споглядача.
ваші коментарі і заклики до "позитиву" - наразі це заклик зосереджуватись на другорядному замість головного. і мене це обурює. якщо вам добре заплатили за це - ви пожертвували етикою і притлумили очевидну і кричущу правду глянцевій картинці. якщо ж ви безплатно піарите - це тим паче, злочинно в ситуації і контексті подій в країні.
зміщення акценту - здавалося б, суверенна власна думка автора, але наскільки вона відрізняється від природньої реакції людини з громадянською позицією, не кажучи вже про звичайної позиції чесного платника податків.

Reply


Leave a comment

Up