Диявол у деталях

Jan 08, 2011 22:18

На уапц-шному сайті uaoc.net натрапив на статтю про керуючого Донецькою єпархією УПЦ КП владику Сергія. Сама стаття мене не так цікавить, як довідка про владику

Довідка: Архієпископ Донецький і Маріупольський Сергій (в миру Сергій Вячеславович Горобцов) - один з молодих архієреїв УПЦ КП. Народився 1972 року в м. Єнакієве, Донецької області. 1999 р. закінчив Київську Духовну Семінарію. У вересні 2001 р. своїм попередником єпископом Юрієм (Юрчиком) (згодом забороненим у священнослужінні), пострижений у чернецтво та возведений в сан архімандрита. В 2002 році рукоположений на єпископа, в 2008 поставлений на Донецьку кафедру, а в 2009 році піднесений до сану архієпископа. Про особисте життя владики інформації обмаль. Відомо лише про його захоплення грою на акордеоні.

І от постало в мене запитання - а яка вам справа до його особистого життя??? Відповідь є лише одна: знаючи про шалену любов редактора сайту о.Євгена Заплетнюка поливати брудом усіх без виключення в Київському Патріархаті, панотцю без такої інформації просто спокійно не живеться, адже немає "вагомих аргументів".

Таким чином, уапц-шники чітко показали для чого вони (а може тільки їх інформаційний портал) існує. Диявол у деталях, шановні!

УПЦ КП, УАПЦ

Previous post Next post
Up