Leave a comment

Comments 9

sergey_si November 25 2021, 17:47:24 UTC
в черговий раз захоплююсь Вашим вмінням знайти щось нове, там де здається, що його вже не може бути)
Чудовий похід, чудові фотки! Колись планував пройтись через Кедроватий, потім охолов) А сьогодні знову зявились думки: "А, може...")
Саме такі вузли і я вчився плести, але потреби в них ще не мав)
А вірші в японському стилі ще складаються?
Надя, Ви не ходили з Дземброні на Чуфрову зеленим маршрутом? Наскільки він цікавий в порівнянні з чорним?
Мені жереп до вподоби, коли на нього дивитися здалеку)
Напевно, Мартинів охолов до своєї ідеї зробити з Менчула двохтисячник)
Надіюсь, незабаром побачити фотки та звіти з Фаркеу та Міхалека. Нехай всі Ваші задумки збуваються!

Reply

nadiya_v November 25 2021, 18:48:21 UTC
Дякую, Сергію !
Віршів у нас останнім часом ніхто вже не пише, подорослішали ))
Зеленим маршрутом ходили, потім через Вухатий верталися назад в Дземброню. Там нічого складного, спочатку дорога, потім стежка, котра виходить до чорного маршруту десь в лісі. Нам з Бистреця ходити якось більше до душі, а маршрути обидва цікаві кожен по своєму.
А на Кедроватий сходіть, впевнена, що сподобається ;) І хай вивчені вузли лишаться лише в теорії ) Дівчатам можуть згодитися ще для макраме ))) Хоча на пластових таборах вони, наскільки знаю, активно їх використосують.

Reply


ext_5901419 November 27 2021, 21:48:56 UTC
Чудовий маршрут. Відкрив його для себе кілька років тому і тепер кожен рік буваю там. Як завжди у вас чудові фото, правда правда. Завжди з задоволенням читаю вас. Дякую за таку можливість!

Reply

nadiya_v November 28 2021, 17:41:28 UTC
Якби то було ближче - ми б з задоволенням там ходили по кілька разів на рік :) А через Розшибеник не ходили ? Не дає мені спокою та стежка :) Дякую, що відгукнулися, бо я навіть поняття не маю хто читає мої дописи )) Тепер знатиму ) Я рада читатачам і зворотньому зв"язку.

Reply

ext_5901419 November 29 2021, 21:40:18 UTC
Так читаю вас вже років вісім і навіть користувався описами пройдених вами маршрутів, коли приходиться вирішувати "Куди б я хотів пійти цього разу?" Нажаль через хр.Розшибенник не ходив, планував, але як завжди "плани змінювались")) Теж як і ви хожу з Бистреця. Щось з Дземброні не зайшло.Завжди комбіную цей маршрут з перехом на хр.Кострич. Минулоріч пройшовся старою стежкою з пол-ни Маришевська від руїн туристичного притулку на Кострич. Мені ну дуже сподобалось, таке поєднання. Не треба спускатися в село, а одразу гойда і я вже на іншій стороні. Є на костричі у мене таємнї місця з озерцем, де туристи не ходять. Люблю там посидіти пару днів.

Reply

nadiya_v November 29 2021, 22:16:23 UTC
Тією старою стежкою ми ще не ходили, бо зазвичай "прив"язані" до машини і плануємо кільцевий маршрут. Але можливо колись те кільце розширимо. Озерце на Костричі ? Ми ніби всюди там були) Цікаво буде розгадати Вашу загадку )) Перше, що приходить в голову, що воно нижче джерела біля Болотої. Наразі більше ідей нема )

Reply


Leave a comment

Up