Ensamma tankar

Feb 05, 2010 17:07

När skrev jag ett LJ-inlägg med lite substans senast? Jag minns inte. Det var så länge sedan jag skrev här regelbundet. Det känns som jag har tappat känslan lite grann. Jag vill verkligen komma tillbaka - jag tror det skulle vara bra för mig ( Read more... )

writing, svenska, feeling down, thoughts, lj

Leave a comment

Comments 5

nordiclania February 5 2010, 19:56:45 UTC
Jag ser fram emot dina framtida poster, vad de än må handla om. :)
Det händer att man känner sig betydelselös, I know, men det är bra att du vet om att det inte är så på riktigt. För det är det verkligen inte.

Idag tog jag fram foton som jag fick i present av dig (var det 2008?) och tittade på. Jag skrattade och mös och tänkte på hur mycket jag tycker om dig, hur mycket kul vi har haft tillsammans och vad jag glad jag är att du är min vän. ^__^ *kramar*

Jättebra att du har pluggat! :D Spenatsoppa låter gott också. Och vad bra att du fick en ny penna (igen), öppna den när du sitter på sängen eller i soffan? Tappar du den så landar den mjukt. :)

Tänker på dig! *stora kramar*

Reply

nackrufs February 6 2010, 09:28:59 UTC
Tack, vilken himla fin kommentar ♥ ♥ Jag är jätteglad att du är min vän också. *kramar* Vi har verkligen haft jättekul tillsammans, och jag hoppas att vi kommer få många fler roliga foton att titta på i framtiden ^^ Måste börja fota mer igen..

Det ska jag absolut göra. Jag är mest rädd att tappa den när jag sitter vid datorn sen, för då är det inte särskilt mjukt. Men jag ska se om jag kan göra någon fiffig anordning som gör att jag inte tappar den ^^

Tack igen ^___^ KRAM!

Reply

nordiclania February 6 2010, 10:16:33 UTC
Det var så lite så smulan. :) Det minsta du förtjänar är fina ord om dig. *kramar hårt*

Jag måste också börja fota mer! :P

Reply

nordiclania February 15 2010, 11:07:36 UTC
Jag håller DEFINITIVT med föregående skrivare!

Ser även fram emot fler inlägg, och när/om du känner dig ensam och betydelselös (:-( ) , tänk på att dina vänner tänker på dig!

Kramkramkram! Kristina

Reply


Leave a comment

Up