рулька- поділисся рецептом?kathy_uniquemMay 6 2014, 07:05:42 UTC
В нас рулька чомусь траплялась коли піст- на чоловіка надхнення находило)) Отже, мені ніколи не перепадло її скоштувати. Єдине що, в чоловіка вона ще не вдавалася така, як треба. А ви спочатку вимочуєте/виварюєте- потім запікаєте? Печере у фользі, чи відкриту- підливаючи поливкою?
Re: рулька- поділисся рецептом?naatashaa06May 6 2014, 07:48:37 UTC
Мої улюблені рецепти ті що найпростіші;-) Вимочити, запихнути в мультиварку (головне щоб влізла) трохи води, сіль, перець горошок суміш, лаврушка. На режимі тушкування 1-2 годиниприблизно, до майже готовності. (Або відварити)Витягнути, дати трохи охолонути, щоб можна було руками торкатись Дуже-дуже щедро змастити гірчицею за потреби ще трохи підсолити і заховати в духовку до стану підрумянення або засмаження як хто любить але щоб кістка почала відділятись. Я печу в скляній гусятниці з кришкою. Режим "свиняча нога" :-).
Comments 4
Reply
Вимочити, запихнути в мультиварку (головне щоб влізла) трохи води, сіль, перець горошок суміш, лаврушка. На режимі тушкування 1-2 годиниприблизно, до майже готовності. (Або відварити)Витягнути, дати трохи охолонути, щоб можна було руками торкатись Дуже-дуже щедро змастити гірчицею за потреби ще трохи підсолити і заховати в духовку до стану підрумянення або засмаження як хто любить але щоб кістка почала відділятись.
Я печу в скляній гусятниці з кришкою. Режим "свиняча нога" :-).
Reply
Reply
Reply
Leave a comment