34 понеділок

May 05, 2014 21:23

В духовці сидить рулька по баварські. Мені не світить, але Юра буде щасливий. ПАХНЕ

100 днів радості

Leave a comment

Comments 4

рулька- поділисся рецептом? kathy_uniquem May 6 2014, 07:05:42 UTC
В нас рулька чомусь траплялась коли піст- на чоловіка надхнення находило)) Отже, мені ніколи не перепадло її скоштувати. Єдине що, в чоловіка вона ще не вдавалася така, як треба. А ви спочатку вимочуєте/виварюєте- потім запікаєте? Печере у фользі, чи відкриту- підливаючи поливкою?

Reply

Re: рулька- поділисся рецептом? naatashaa06 May 6 2014, 07:48:37 UTC
Мої улюблені рецепти ті що найпростіші;-)
Вимочити, запихнути в мультиварку (головне щоб влізла) трохи води, сіль, перець горошок суміш, лаврушка. На режимі тушкування 1-2 годиниприблизно, до майже готовності. (Або відварити)Витягнути, дати трохи охолонути, щоб можна було руками торкатись Дуже-дуже щедро змастити гірчицею за потреби ще трохи підсолити і заховати в духовку до стану підрумянення або засмаження як хто любить але щоб кістка почала відділятись.
Я печу в скляній гусятниці з кришкою. Режим "свиняча нога" :-).

Reply

Re: рулька- поділисся рецептом? kathy_uniquem May 6 2014, 08:50:36 UTC
а якщо під кришкою її смажити- чи буде хрустка шкоринка?

Reply

Re: рулька- поділисся рецептом? naatashaa06 May 6 2014, 09:39:36 UTC
Якщо з пилу-жару до столу то буде, на крайняк в кінці готування можна кришку зняти на пару хвилин. Але мені чиста духовка дорожча :-))

Reply


Leave a comment

Up