Тыквенно-апельсиновый лимонад - Pumpkin orange lemonade

Jan 08, 2017 00:57




Добрый день! Сегодня у нас с вами вкусный полезный и жизнеутверждающий напиток. Для тех кто соскучился по солнышку!) Готовится просто а вкус просто потрясающий!:

[English version]
Today we have with you a delicious healthy and life-affirming drink. For those who miss the sun! Prepare is simple and taste is amazing:

3 liter portion

1 kg of finely chopped purified pumpkin

1 orange

1/2 teaspoon of citric acid or juice of one lemon

200 g of sugar (according on your taste may be less or more)

1 small ginger root - optional

2 liter of water

Pumpkin Fold in the pan, add water and put on fire. Boil to readiness pumpkin 15-20 minutes. Add peel and juice of orange, ginger, sugar and citric acid / juice. Bring to a boil and remove from heat. Mix until the sugar dissolves. Let it cool down and grind at blender to puree.

Ready lemonade pour into sterilized jars and can be rolled up (if you plan to keep for a long time), or pour into a bottle and store in refrigerator up to 5 days.

Enjoy tasting.



на 3 л

1 кг измельченной очищенной тыквы
1 апельсин
1/2 ч/л лимонной кислоты или сок 1 лимона
200 г сахара(по вкусу можно меньше или больше)
1 небольшой корень имбиря по желанию
2 л воды

Тыкву Сложить в кастрюлю, добавить воду и поставить на огонь. Варить до готовности тыквы минут 15-20. Добавить цедру и сок апельсина, корень имбиря, сахар и лимонную кислоту/сок. Довести до кипения и снять с огня. Перемешать пока сахар не растворится. Остудить и пюрировать блендером.
Готовый лимонад разлить в стерилизованные банки и можно закатать (если собираетесь хранить) или же разлить в бутылки и хранить в холодильнике до 5 дней.

Приятной дегустации.

english, веган, тыква, напитки, имбирь, апельсин, заготовка, лимон

Previous post Next post
Up