Я особисто - не дуже. Знаю, звичайно, кілька трав і основних спеціх, але в тонкощі ніколи не вникала. А даремно:) А то би знала набагато більше про шафран, базилік, кінзу, корицю, карі, бадьян, перець чилі, чорний і духмяні перці і не лише про них.
А от
Настя Голобородько знає і, на наше щастя, ділиться своїми знаннями і досвідом. В суботу було перше заняття.
Жаль, що я пішла дивитися, як
Тоня Малєй разом з продвинутим людом
декупажить поштові скриньки для Челентано (хоча це теж несусвітня краса вийшла, фото пізніше покажу:)).
Тому масалу я так і не попробувала. І ми її варили, як завжди, на горілці:) Навіть фотографічні докази є.
Ех, наступного разу піду на повний курс - з усіма приємними бонусами. До речі, ви теж можете приєднатися. Курс зі спецій і тав буде
30 жовтня. Ще є дешеві квитки:))) Але я про це вам не казала:))