Leave a comment

Comments 10

kiedy August 20 2013, 12:44:20 UTC
а мы дауно лопаем)

Reply

mishyna_unuka August 21 2013, 07:26:58 UTC
Свае?

Reply

kiedy August 21 2013, 07:34:29 UTC
ага) чырвоныя i жоутыя

Reply

mishyna_unuka August 21 2013, 07:38:18 UTC
Ого!!!
Тады пытаннне - прафесіяналу. Калі іх можна зрываць, каб яны дакладна былі чырвонымі? (у нас яны першы год)

Reply


veragodna August 20 2013, 16:27:28 UTC
Свае самыя смачныя :). У мяне толькі баклажаны з паўднёвага.

Reply

mishyna_unuka August 21 2013, 07:31:18 UTC
Гэта як калі :)
Баклажаны ў нас таксама ёсць. І апошнім часам мы дыні актыўна паядаем. Таксама свае :)

Reply


markiz_de_kiss August 20 2013, 17:44:08 UTC
Дачакаецеся. Але будзе кіслы і недазрэлы :)

Reply

mishyna_unuka August 21 2013, 07:32:15 UTC
Я гэтага і баюся :))

Reply


Leave a comment

Up