Leave a comment

Comments 10

amigofriend October 27 2015, 00:21:00 UTC
"What's in a name...
The name of the restaurant is a riff on the premise that the soul weighs 21 grams. 42 grams represents what Chef Jake and Alexa collectively bring to your dining experience. "

"How much wine/beer can I bring?
We limit the number of bottles of wine to (1) 750ml bottle of wine or (1) 6-pack of beer per person (no hard liquor). If you'd like to enjoy a variety of wines with the tasting menu e.g. champagne, white, red & sticky, Binny's sells half bottles. Please do not bring more bottles of wine/beer than number of members in your party. If you violate our policy you will be asked to leave without a refund."

В общем, you BYOB, we BOOS.

Ещё в What wines are recommended? хорошо:

"Red
We suggest something with a little spice and smoke for the heartier courses, like a Spanish Grenache (Garnacha) from the Montsant or Priorat region of Spain. Note: if you go to Binny's and someone suggests Tres Picos, please do not purchase it. I've tried it; no es bueno."

Reply

misha_my October 27 2015, 00:56:36 UTC
Шикарная вообще идея, завалиться в мишленовский ресторан с 12 разными бутылками пива на двоих. :) Beer pairing, так сказать...

Reply

amigofriend October 27 2015, 01:08:03 UTC
Лучше, конечно, с нормальными, 750ml бутылками. Для пива сейчас уже слава Богу вполне common. Боюсь, этого варианта они не предвидели :)

Reply


metaller October 27 2015, 02:16:15 UTC
Как они выживают с такой политикой резервирования ?

Reply

amigofriend October 27 2015, 02:36:48 UTC
Вы попробуйте сейчас сделать резервацию - первое available только через месяц ;)

Reply

metaller October 27 2015, 03:09:25 UTC
А зачем мне это ?

Reply

amigofriend October 27 2015, 03:31:47 UTC
Чтоб понять как они выживают, ясное дело.

Reply


easy_summertime October 27 2015, 19:46:06 UTC
Как-то неделю была в Самаре. В заводской столовой во все первые и вторые блюда клали перец. Когда я в шутку спросила, есть ли перец в пирожках с повидлом, женщина на раздаче задумалась на пару секунд и только потом ответила, что "вроде бы нет".

Reply

misha_my October 27 2015, 20:12:01 UTC
Шеф-повар столовой тоже художник, он так видит... :)

Reply


Leave a comment

Up