JYJ Twitter Hun Translations Nov 29, 2010

Nov 30, 2010 18:40

A JYJ twitter fordításai 2010 november 29-e, hétfői napról.

Read more... )

Leave a comment

Comments 4

lellihir November 30 2010, 19:47:20 UTC
Azért így jobb olvasni a twitterjeiket. Köszönöm a fordítást. Jaejoong sírt, szegényke. Nem is gondoltam volna, hogy ő lesz a "bőgőmasina", de döbbenetes, mennyire őszinte. Azt hiszem, ezt kedvelem benne. De az egy szép kép: egy nagyon jóképű zokogó férfit két másik nem kevésbé helyes fickó vigasztal. Mekkora macsók. :D Kang Sung Pil meg hogy aggódik értük, bár az meglepett, hogy elment a koncertre, igaz, a Sungkyungkwan Scandal másik két díszpéldánya is (Song Joong Ki és You Ahn In) ott volt. Örülök, hogy ennyire összebarátkoztak Yoochunnal és támogatják őt.
Köszönöm, hogy megosztottad.

Reply

miramaru November 30 2010, 20:54:00 UTC
Szívesen. :) Jaejoongot azért (is) szeretem, mert őszinte. Meg másrészt hogy szívesen megosztja az életét a rajongókkal (ha nem is minden részletet, amit persze nem is kell, de legalábbis többet, mint más sztárok ( ... )

Reply


dzsudzsiska November 30 2010, 22:23:21 UTC
Na, azért mégis csak jobb magyarul olvasni. :) Ezen a Nine dolgon már tegnap is rám jött a sírás, valahogy összeszorul a szívem, ha belegondolok, Joongie azt a dalt úgy írta, hogy közben végig a kezdetekre gondolt. :( És azt hiszem, egy óriási szikla szakadhatott le a szívéről, mikor végül az after-partyn elsírta magát. Ritkán látni őt sírni (bár újabban egyre gyakrabban :OO *.*), de ha ez megtörténik, akkor is próbálja visszafogni magát. Bár a nyári koncerteken ez nem nagyon sikerült neki, és ezért is szorul el a torkom, ha elképzelem, hogy még ennél is sokkal jobban sírt. Végül is Jusnu azt mndta, még ilyennek nem látta őt. :O :( Szomorú ez a helyzet, még jó, hogy ők hárman ott vannak egymásnak. Nagyon megható az a rész, mikor elmondják, hogy szeretik egymást és örökké együtt kell maradniuk. Mondanék erre sok mindent... De nem mondok, nem fárasztalak már. xD ( ... )

Reply

miramaru December 2 2010, 12:42:34 UTC
Fura mert Jaejoong férfi lévén nem szeret sírni, és szégyelli, hogy mostanában egyre gyakrabban képtelen megállni, pedig szerintem ez is csak egy olyan kulturális berögződés, hogy a férfi nem sírhat. Nekik ugyanolyan fontos, hogy kiadják magukból a felgyülemlett érzelmeket, mint a nőknek. Én is nagyon örülök neki, hogy ők hárman ott vannak egymásnak, és hogy legjobb barátok nem csak a színpadon, hanem az életben is.

Jae azon a képen látszott, hogy az anyósülésen ül, és mindenki azt kérdezte, hogy ki vezet. Hát kettőt lehet találni, valószínűleg Micky vezetett^^ Én nagyon bírom őket együtt. Yoochun tanította Jae-t zongozázni, zenét szerezni, és annyira jól megtanította, hogy lassan Jae lehagyja őt zeneszerzésben, haha.

Reply


Leave a comment

Up