Пару год назад я адчыніў для сябе канцэнтрат піўнога сусла ад карпарацыі "Крыніца", з якога раблю квас дома ў 3-хлітровых слоіках. Увяраю вас, ён рэальна смачнейшы за бачкавы і за разліўны ў піўных кропках (які я не адрозніваю ад газіроўкі ў паўтарашках). І хадзіць за ім нікуды далей бліжэйшага гастранома/гіпера не трэба.
Разумею, пра што вы кажаце. Думала пра такі варыянт, але ж лянота перамагла, а потым я ўпадабала квас Хатні, што прадаецца ў нас у крамах.
У любым выпадку, гэтым допісам я цікаўлюся, куды зніклі жоўтыя вулічные квас-бочкі? Сезон жа. Ці баяцца хакейных заўзятараў гэткім суворым пойлам напужаць?
Comments 36
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
У любым выпадку, гэтым допісам я цікаўлюся, куды зніклі жоўтыя вулічные квас-бочкі? Сезон жа. Ці баяцца хакейных заўзятараў гэткім суворым пойлам напужаць?
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Leave a comment