Віктар Марціновіч: Што я ненавіджу ў менскіх кафэ

Apr 17, 2013 16:44


Так, я памятаю, што яшчэ дванаццаць гадоў назад на ўсім прамежку праспэкта ад Незалежнасьці да Кастрычніцкай было 4 кавярні (самай атмасфэрнай зьяўлялася, відавочна, «Валерыя» aka «Філінз»). Так, я разумею, што калі кафэшная культура ў горадзе паўстае за такі кароткі прамежак часу, хібы і недапрацовачкі непазьбежныя. Але, ведаеце, ня трэба быць ( Read more... )

зручны горад, сфера абслугоўваньня, вольны час, Менск, хiпстары з каворкiнгу

Leave a comment

Comments 20

(The comment has been removed)

veter_r_r April 17 2013, 15:34:58 UTC
Все кроме Макдональдса.

Reply

(The comment has been removed)

veter_r_r April 17 2013, 15:58:55 UTC
в Макдональдсе ничего из вышеописанного нет. я гарантирую это!

Reply


_extraneus_ April 17 2013, 15:53:43 UTC
словазлучэньне "менская сушы-культура" ўнушае.

Reply

(The comment has been removed)

_extraneus_ April 17 2013, 16:55:18 UTC
Ну не, "дранік" - гэта плябейства: у вёсцы елі б так©

менская фуа-гра-культура
менская чызкейк-культура
менская цірамісу-культура

Reply


metaclass April 17 2013, 16:35:55 UTC
Вообще количество кафе в минске нужно для начала увеличить раз в 10.
Чтобы там в обед сидеть не в толпе и чтобы официанты не бегали в запарке между столиками.
И чтобы ходить нормально поесть в соседнее здание, а не за три квартала.

Reply

vp April 17 2013, 18:15:28 UTC
Дык если не толпа, то им же будет сразу невыгодно.

Reply


founderin April 17 2013, 19:26:15 UTC
и это он еще не пробовал есть горячее

Reply

il_gattopardo April 17 2013, 22:38:15 UTC
так кто сказал, что он вообще есть приходит? он же ясно сказал, что "прыйшоў пачытаць кніжку за кубачкам капучына"
хипстер, хули

Reply

founderin April 18 2013, 08:18:40 UTC
пока кубачак капучына пил автор же успел суши вилками поесть и салат с подсолнечным маслом и рукой повара. верю, он должен написать часть 2

Reply


il_gattopardo April 17 2013, 22:32:11 UTC
Петра, это что, кросспост на посторонний ресурс???

Reply


Leave a comment

Up