Leave a comment

Comments 8

ptrue October 5 2010, 03:19:24 UTC
А мы не заставляли. Само получилось :)

Reply

mg_g October 5 2010, 03:53:40 UTC

У меня вчера Адам от этого рассказа ухахатывался. Читали на бис!:)

Reply


uka_didych October 5 2010, 07:48:45 UTC
смішно?
а от я не знаю відповіді на це питання.
Дарця книжки запоєм кковтає. Лідка не читає. але вже імітує, а Рисську не заженеш. Не хоче і все...

Reply

mg_g October 5 2010, 08:08:38 UTC
Однозначної відповіді, може, і нема, але все одно смішно:)))

В мене так само з дітьми: Адам читає - ковтає книжки, тоді перечитує-пережовує, сміється-заливається коли є з чого, а Ярема ані гумору не ловить ані читати не хоче. Але я це пояснюю меншою увагою з мого боку, гадаю, що все з часом прийде, навіть якщо доведеться довго чекати:)

А слухати ж вона, мабуть, любить? Чи ні?

Reply

mg_g October 5 2010, 08:24:56 UTC
Я теж в дитинстві мало читала!
Читала один місяць на рік - коли жила в Івано-Франківську у бабусі на канікулах. Вона з одного боку вимагала прочитувати 50 сторінок на день, а з другого - пропонувала цікаве мені, бо добре орієнтувалася в літературі.

Головне, щоб дитина бачила на власні очі, що читати - це добре і цікаво, і що це приносить задоволення хоч комусь!!!
Добре, коли дитина бачить, що хтось читає і сміється, що просто не може відірватися від книжки, добре, коли читає мама зразу кільком дітям... Тоді книжка підсвідомо починає асоціюватися із мамою, спокоєм, "тиловою" впевненістю, і з часом дитина теж буде читати.
Якщо їй зараз просто не хочеться читати, що називається "не заженеш", то можна спробувати зосередитись на чисто технічних, "спортивних" вміннях: швидкості читання, виразності, розумінні швидко прочитаного... Спробувати погратися з текстом!

Reply

uka_didych October 5 2010, 08:29:21 UTC
мене втішає одне, вона дужже обов'язкова в школі, і докладно виконує всі завдання. А в них позакласне читання дуже сильно поставллене, з окремим зошитом і т.д. Дарця, поки була в тій школі, то замість щодня прочитати пару сторінок і записати, втягувалася і ковтала ледь не пів книжки, зате писати її змусити неможливо було. Риська ж чемно хоч і з кислою моською читає потрібний розділ і записує.

Reply


hmrqxlhmk May 8 2011, 22:51:52 UTC
Интересный пост

Reply


Leave a comment

Up