Kysymyksiä leivästä

Jul 31, 2009 19:14

Ala-vai yläpuoli esim. sämpylästä, ruisleivästä, patongista?

Vaalea vai tumma?

Voi, margariini, majoneesi vai tuorejuusto?

Kumpi tulee alle, salaatti vai juusto?

Entä juusto vai leikkele?

Jos nyt saisit patongin fantasiatäytteellä, mitä laittaisit sen väliin?

Oletko ikinä leikitellyt ajatuksella banaanileivästä?

Jos paahdat leipää, miten tummaksi paahdat?

Read more... )

ruoka

Leave a comment

Comments 13

kuuhe August 1 2009, 22:15:33 UTC
tällä hetkel yläpuoli houkuttelee enempi ku oon niin täynnä, ne on usein vähän ohuempia ehk? jossai sämpyläs ainaki vähän kaarevii. kanttipalanam!

molempi värisävy on superb!

tuorejuusto ehk ainaski just nyt

viimeaikoin oon kokeillu laittaa kaiken juuston alle.

ei ainakaan leikkele :)

fantsupatongis onna di moment ois salaattia, villen vastaus inspas mua et aurinkokuivattua tomaattia, ja mozarellaa ja basilikaa.

paahtoleipä suklaalevitteellä ja banaaniviipaleilla on ihan nnjUIU hyvää.
banaani leivän välis on hyvä juttu.

yleensä tummuus riippuu paahtimen mielialasta. good & rapey

anita kysy unissaan (oon täs näitten koneella) :
'' mis toi apollonkadun kulma oikeen on?''
''häh miten niin, varmaan siin kulmassa''
''eiku oikeesti''
''mä en ymmärrä mitä sä tarkotat??''
''eiku toi meeri hälytti mua unessa''

Reply


spikelovesdru August 2 2009, 10:36:44 UTC
Ala-vai yläpuoli esim. sämpylästä, ruisleivästä, patongista?
- Kumpikin käy

Vaalea vai tumma?
- Tumma, parasta on tumma leipä, jos on tonnikalaa ja juustoa ja lämmitetty

Voi, margariini, majoneesi vai tuorejuusto?
- Majoneesi ja tuorejuusto X)

Kumpi tulee alle, salaatti vai juusto?
- Tietenkin salaatti, ei kai sitä muuten ikinä laiteta?!

Entä juusto vai leikkele?
- Molemmat..nam! X)

Jos nyt saisit patongin fantasiatäytteellä, mitä laittaisit sen väliin?
- Subwayn kana teriaki kaikil täytteil paitsi oliivi ja jalopeno

Oletko ikinä leikitellyt ajatuksella banaanileivästä?
- Herranjumala, suolasta ja makeeta ei voi laittaa yhteen! Ulkomaille kun menee niin aina ne perkeleen rusinaleivät, ne makeet leivät *suurta inhoa*

Jos paahdat leipää, miten tummaksi paahdat?
- Niin ettei ihan kärähdä

Reply


auringoksi August 2 2009, 17:55:24 UTC
Ala-vai yläpuoli esim. sämpylästä, ruisleivästä, patongista?
- Yläpuoli, se on yleensä ohuempi, monipuolisempi ja jännemmän muotonen popsia.

Vaalea vai tumma?
- Fiiliksestä riippuen, yleensä tumma mut ihan valkonen leipä on joskus tosi hyvää.

Voi, margariini, majoneesi vai tuorejuusto?
- Voimariini tai ruohosipulituorejuusto.

Kumpi tulee alle, salaatti vai juusto?
- Juusto.

Entä juusto vai leikkele?
- Juusto, joskaan en leikkeleitä syö.

Jos nyt saisit patongin fantasiatäytteellä, mitä laittaisit sen väliin?
- Tomaattia, mozzarellajuustoa, pestoa ja salaattia.

Oletko ikinä leikitellyt ajatuksella banaanileivästä?
- Yäk. :<

Jos paahdat leipää, miten tummaksi paahdat?
- Silleen et se on ihan vähäsen rapee päältä mut ei yhtään tummunu.

Reply


Leave a comment

Up