Шукаю волонтерів!

Jun 08, 2012 13:54


Як ви вже всі знаєте, я вирішила позмагатися за впливовіший майданчик для просування своїх світлих ідей. Тобто - балотуюся до ВР по рідному 212-му округу.

У мене немає бабла на крутих гамериканських політтехнологів, які могли б придумати мені слоган "Монтян для людей" або "Україні потрібна Монтян", на армію професійних пропагандонів-агітаторів та на сотні наметів під прапором із моїм лучєзарним профілем.

Тому доводиться робити ставку на таких самих шалених та відчайдушних волонтерів.

Якщо ви в'їжджаєте в мої ідеї та визнаєте, що мої пропозиції є необхідною, хоча і недостатньою умовою розвитку України (мене особисто при цьому любити не треба); хочете мати хоч одного депа в Раді, який дійсно розуміється на законопроектах, та ще й зобов'язаного своїм місцем людям, а не бабосам спонсорів; якщо у вас також є світлі ідеї, які потребують лобіювання - велкам ту ауер тім!

Що я можу дати? Можу під час бійки в Раді професійно дати в морду якійсь ожирілій тушці, якщо ця тушка нівроку бикуватиме. Зможу захистити не одного нещасного громадянина, у якого забирають власність, і не одну фірму, у якої віджимають бізнес. Я і так всім цим займаюсь цілком вправно як простий адвокат, але як депутат - зможу робити це ще ефективніше. Але головне - я зможу добитися, аби Рада ухвалила давно розроблені мною законопроекти. Коротше, захищатиму все позитивне - як законодавчо, так і безпосередньо своїм тендітним депутатським тілом.

Дата першого збору волонтерів 12 червня (вівторок) о 18.00 в районі Позняків. Детальне місце зустрічі повідомлю зацікавленим особам на мило. Для того, щоб потрапити на цей шабаш необхідно заповнити коротеньку анкету.

Якщо хтось не зможе прийти або знаходиться в іншому місті - це не проблема (але анкету все одне заповніть). Є різноманітні способи взяти участь в моїй кампанії.

законотворчість

Previous post Next post
Up