Восени цього року спробував незвичні плавлені сирки з наповнювачами. З гірчицею, паприкаш (бекон, болгарський і гострий перець), томатом з базиліком.
На відміну від інших виробників, тут не лише ароматизатори (куди без них?), але й шматочки овочів. І барвники - натуральні.
Даний огляд є споживацькою дегустацією незвичних продуктів і
(
Read more... )
Comments 15
(The comment has been removed)
В баночках плавленый иногда берём Бориспольский. Консистенция каждый раз разная:)
А вообще плавленные сырки я не любил. Но эти понравились.
Reply
Я мав би назвати "їдлова сторінка". А людей до спільноти вже знайшов? Я зробив три спільноти, а людей там не дуже )))
Reply
Нє. Тільки двоє (разом зі мною).
>Я зробив три спільноти, а людей там не дуже )))
От тому не поспішаю. Є ще ідея створити спільноту про своє місто. Бо багато звітів, та й саме місто почало змінюватись. Але там точно бажаючих буде мало. А їжа - це ж інтернаціональна тема!
Є варіанти smakoliki і vkusnyashki. Якщо ще не зайнято.
Reply
Тобі, як автору та майбутньому адміну сторінки, обирати "ім'я" спільноті ))))
Reply
Буду зрідка сюди постити. Або робити збірні огляди.
Reply
Reply
Шоколадного такої марки не помічав.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment