kur šiaurė, kur pietūs (nesveiki)

Dec 22, 2005 12:37

Taigi, užėjau į Piza Jazz. VISI staliukai su kortelėmis rezervuota. Kolonos - toli, tingiu, šalta. Darbovietės valgykla... Tpfu ( Read more... )

maistas

Leave a comment

Comments 49

maturegirl December 22 2005, 12:25:48 UTC
Aš beliašą iš IKI sukapojau. Nesveika, bet reikia.

Reply


gedas December 22 2005, 14:18:37 UTC
jo, derinys keistokas - prie kopūstų man žuvis nelabai, reik mėsos. arba vienus (kopūstus) doroti.
Keista, vasarą susiraukęs eidavau prošal, o dabar, kai pabrangę, velniškai norisi kalafiorų. Ar, tiksliau, kalafiorinių salotų.

Pats pietums gavau porciją plovo, bet skrandyje ko tai sunkoka. Apsieisiu gal be "mezinforto" ar kaip jis ten, teik reikia pastebėti, kad "natūralūs" ryžiai virškinasi kur kas sunkiau, nei,mmm, na, žodžiu tie plikyti, poliruoti ir visi kiti civilizacijos sugadinti ryžiokai.

Reply


pingwinas December 22 2005, 18:52:56 UTC
ummmm, ommmm, (medituoju kad seilem nepaspringciau) shviezhios parukytos shonines ant juodos duonos, cibulis ish lysves, ommmmmmmm.
Ash ne apsirijelis, ne! Kiaushiniene su shoninuke ir ta kepu ish dvieju-triju kiaushiniu sau. Ant keptuves shoninukei taukus nuleidi, nupili, lieka toks permatomas trashkus skanestas. Tada ishleidi kiaushinius, ir kol dar nesukietejo trynys - lengvu rankos judesiu ish keptuves nuslydini i lekshte. Sukerti su juoda rugine duona (o jei dar ant ajeru kepta...) ir tada shvariai, shvariai ishsluostai lekshtute duonos riekele. Paskui gerai pagalvoji - ir ishblizgini keptuve. Ummmmm.

Reply


kashkas2 December 22 2005, 21:05:16 UTC
Pazystamos maisto vietos :). Ryskiai kazkur apie verslo trikampi dirbate :).

Reply


darkside_lt December 23 2005, 09:47:09 UTC
Maistas? ŠTAI kur tikras maistas: http://www.livejournal.com/users/giedrius_v/ ! :)

[niekaip neatitaikiau user-cut - esmi lamerz... :( ]

Reply


Leave a comment

Up