Meistro kronikos

Nov 26, 2011 22:50

Pamenate, kažkada guodžiausi, kaip man nutiko su akumuliatoriniais gręžtuvais? Mat turėjau vieną - SKILL, jo korpusas perlūžo, kai netyčiom numečiau, pirkau antrą, paprasčiausią Kinpow ir pan. Tai va, Skillą atidaviau taisyti. Ir jį pataisė - maždaug už tą kainą, kuri buvo perkant jį su "nuolaida". Ir dabar turiu du akumuliatorinius gręžtuvus. Kad ( Read more... )

triumfo arka, namai, buitis

Leave a comment

Comments 3

gedas November 26 2011, 20:52:51 UTC
Nors neturiu namo, bet akumuliatorinius gręžtuvus irgi turiu du. Ir "fiskars" kirvį, beje, jau.

Reply


nemunas November 28 2011, 08:17:58 UTC
yra pirkti plonų troselių. pakabink šviestuvą ant troselių, laidus kiek atpalaidavęs palik šalia.

Reply


anonymous December 23 2011, 19:24:03 UTC
Taip, Gerulaičio komentarai įdomūs, bet patys daininyyykai šįmet... Intelektu ir laikysena tenoriškas Rojus, nepadainuojantys du perbrendę rokeriai, žalutėlė Voitechovskaja. Gaila, kad kitąmet Tarkos [kaip Jūs rašot] tikriausiai nebebus. O galėtų padaryt pakankamai pigiai: leisti studentus, iki gruodžio mėn. be orkestro, su akompanimentu arba minusu. Mielai žiūrėtų įvairių muzmokyklų mokiniai ir šiaip liaudis.
Perskaičiau visus Jūsų atsiliepimus apie TA, gaila, kad neįtraukti iš pirmosios. Malonu, kad Liudą Mikalauską vertinate panašiai kaip aš. Jis tikrai daugiau negu dainininkas: labai imlus, įvairiapusiško emocinio intelekto. Kaip dainuoja Musorgskio "Mirties dainas ir šokius" ar komiškąją Rosinio "Miei rampolli femminini"... 12 02 26 turėtų Trakuose skaityti ištraukas iš "Pragaro" ir dainuoti "velniavos programą". Buvau jos premjeroj Zyplių dvare, patiko besąlygiškai.

Reply


Leave a comment

Up