O dolce Napoli

May 11, 2011 21:31

Trečią dieną jau imu priprasti prie nuolatinio triukšmo. Signalinama maždaug kas 3 sekundės - nesvarbu, diena ar naktis. Motociklams ir motoroleriams raudona šviesa negalioja. Negalioja, ji, beje, ir pėstiesiems. Nors pereiti gatvę nėra sunku - tiesiog reikia apsidairyti ir ryžtingai eiti, stoja. Beje, šių kelių dienų ir išpuolių į miestą pakako, ( Read more... )

svarstymai, napoli, kelionės, italija

Leave a comment

Comments 4

anaiptol May 11 2011, 18:42:28 UTC
...jo, geriau kone būtum buvęs:D

Reply


popas May 12 2011, 18:46:52 UTC
neatrodo,kad ten šilta būtų

Reply


ext_229042 May 14 2011, 08:40:53 UTC
fuj, sugalvok tu į tą italų šiukšliną šalį važiuot. Ten gi kiekvienas rūpinasi tik tuo, kas iki jo tvoros, o kas už jos - tai gali būti ir srutų duobė, kaip pirmoje nuotraukoje...

Reply


xerksas May 15 2011, 21:48:17 UTC
Ką čia tau patarus? Priepaskutinis posūkis į oro uostą - senieji "Ansaldo" gamyklos vartai iš lieto ketaus, Dieslpunk stiliumi. Jei nors mažiausia galimybė, "Senjore, prego, stop, uno sekundo, mi prento". Šialia uosto, Castel Nuovo. Antrame aukšte nuo posėdžių salės į dešinę ir gilyn vakarais dažnai dainuoja vietinė fauna. Už dyka. Mano numintos ausies supratimu, achujitelnai. Ten pat, lieti bronziniai vartai su įstrigusiais artilerijos sviediniais. Fotkinti. Šalia - vietos riterių razborkių komiksas, lietas bronzinėse duryse. Fotkinti, kruopščiai, po kvadratėlį, iškišus nuo pastangų liežuvį. Mussolini viešųjų renginių kompleksas, važiuoti į šiaurę pro tunelį iki galo, buvusių pelkių vietoje. Vietiniai tikrai žinos. Bendri vaizdai + freskos ir bareljefai.

Reply


Leave a comment

Up