(Untitled)

Sep 18, 2009 10:52

Šio žmogaus nepažįstu, bet mintims jo pritariu. Gintos Gaivenyte straipsnis apie etikos mokytoją R. Jankauską (lrytas.lt).

Labai taikliai pasakyta:

"Tolerancija ypač svarbi. Tolerancija yra harmonija su pasauliu ir su savimi. Tolerancijos nebuvimas - tai tokio pasaulio, koks jis yra, nepripažinimas. Pasaulis įvairialypis, tačiau tavo smegenėlės nepajėgia ( Read more... )

spauda, visuomenė

Leave a comment

Comments 25

krakadyla0 September 18 2009, 09:05:21 UTC
Maumai, nu plyz nustok tu tokiom temom pasakoti - tiems iliuzijose pasiklydusiems LARPeriams čia gi kaip raudonas skuduras buliui. Nebent tu tyčia taip darai, ibo patinka trolių kovos areną išlaikyti. >:P

Reply


sielojramu September 18 2009, 10:28:05 UTC
zmogus mokantis idomiai pakalbet :) bet paziurejus i murmt komentara, tai galima itart ir uzsislepusi demagoga, anyvej plojam gaivenytei uz interviu.

Prisijungsiu prie krakos, gal jau pakaks but toleprovokatorium :) "Toleruotojai" daznai susilaukia priespriesos, ne del pacio toleravimo, o del to, kad tai daro su teisuolio mina. Teisuoliai buvo evil visais laikais.

Reply


klaustux September 18 2009, 11:01:09 UTC
Tęsiant mintį, ir baudžiamąjį kodeksą panaikinkim, ir Maumo profesija nereikalinga, nes jis iš esmės užsiima netolerancija.

Reply


pradžioje buvo diskriminacija anonymous September 18 2009, 11:14:11 UTC
Diskriminacija būtinai reikalinga tolerancijai gimti. Kaip galėtum visą gyvenimą mokytis, būdamas tolerantišku?:)

Romas

Reply

Re: pradžioje buvo diskriminacija indraja_rrt September 18 2009, 11:33:09 UTC
Visur ta dialektika :)

Reply


zeppelinus September 18 2009, 14:49:45 UTC
Beliko tik susitarti dėl tolerancijos apibrėžimo..:)

Nes jei turimas omenyje tas pats tradicinis lietuviškas pakantumas, tik įvardintas madingu žodelyčiu, tai ir aš toms mintims pilnai pritariu:

"Tolerancija Pakantumas ypač svarbus. TolerancijaM Pakantumas yra harmonija su pasauliu ir su savimi. Tolerancijos Pakantumo nebuvimas - tai tokio pasaulio, koks jis yra, nepripažinimas. Pasaulis įvairialypis, tačiau tavo smegenėlės nepajėgia apimti jo sudėtingumo, tada tu pradedi jį revizuoti ir padarai tokį, koks tau reikalingas. Visiems, kurie netinka į tavo suvokimą, sakai - tu esi kvailys, tu neteisingas."

Taigi, šia prasme - ir tas mokytojas, ir Maumaz, ir aš, ir netgi mieloji Ginta - tolerantiški žmonės..!:)

Reply


Leave a comment

Up