Двох зайців

Oct 31, 2008 11:37

Тіпа час поснідати.
От шо я придумала - піду витисну морквяний сік, а з віджимок насмажу відповідно морквяних оладок.
Результат апдейтом.

УПД. Лєпортую: мені сподобалось.

Морквяні оладки
Витиснула сік (електричним приладом) з великої морквини, почищеного яблука і зелені селери (зелень дала трохи гірчинки в сік, треба все ж брати корінь). Всі віджимки ( ( Read more... )

дибр, гастрономічне

Leave a comment

Comments 27

tonejaspics October 31 2008, 17:12:12 UTC
а що б ви робили із жмихом від бурякового соку?

Reply

markitka October 31 2008, 18:12:25 UTC
те саме
печений бурячок:) додати туди ще родзинок або чорносливу трохи порізаного, та зі сметаною.... завтра спробую:)

Reply


Leave a comment

Up