До борщелюбів
Побачила я
ролик процесу приготування борщу, виконаний білорусом, який живе в Москві. За вичитаним рецептом.
Зрозуміло, що немає єдиного правильного способу приготування борщу, тим більше, що реалії змінюються, і відповідно змінюються підходи до приготування їжі.
Отже, виникла така ідея: я зараз іду готувати борщ; поки він готується,
(
Read more... )
Comments 24
".... borshch isn't Russian. It's Ukrainian. "One could understand and forgive foreigners for calling borshch a Russian national dish” ..."
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2008/mar/15/foodanddrink.travelfoodanddrink
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Я варю бульон на яловичині. Краще якшо ребра або яка інша кістка.
У вже готовий бульон закидаю по черзі:
- тонко насічений рожевий (смугастий) буряк;
- картоплю, величенькими брусочками;
- тонко насічену капусту, дрібно різану цибулю і натерту моркву.
після кожної "закладки" борщ має закипіти на тихенькому вогні.
як готова картомля (добре якщо вона трапиться "піскувата" - щоб розкипілася) ллю домашній томатний сік (магазинний не підходить, бо він не кислий :)
солю, інколи перчу трохи, кидаю пару лавроврових листків, зірочку бад'яну, посічений і розтертий із сіллю зубок часника і багато кропу (коли є - зелений, а от зараз уже - сушений).
Reply
:)
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment