böcker jag läser

Apr 23, 2008 13:50

Det är inte första gången jag läser en bok av denna författare. Och jag gillar den. Nu har jag läst två, men en bok till som jag hittade på kafedran ska jag säkert läsa. Man kan säga att det finns inget som är så kul med dem. Med det håller jag inte. Kajsas böcker är både intressanta och spännande att läsa. De handlar om förhållande, kärlek och ( Read more... )

kajsa ingemarsson

Leave a comment

Comments 3

sunny_mari April 23 2008, 17:18:10 UTC
Tyvärr har jag aldrig läst hennes böcker. Är de mer psykologiska, vilken bok tipsar du att läsa för mig, vilken bok av Kajsa Ingemarsson tycker du mest om?

Reply

Nej de är inte psykologiska lupusludens April 28 2008, 08:13:10 UTC
iallafall inte direkt. Hon skriver rakt på som om det var de tankar hon just då kommer på. Själv har jag läst "Små citroner gula", mycket bra. Hon har placerats i genren "lättsmält humor", men i "Den ryska vännen" vill hon etablera sig som mera seriös deckar- ochg spionromanförfattare. Hon är f d rysklärarinna, kan alltså ryska, och jag skulle tro att det gör denna bok trovärdigare än den annars skulle ha blivit. Se en recension om den boken:
http://sydsvenskan.se/nojen/article124152.ece
Varför inte börja med den boken? Den står tydligen med ett halvt steg i Ryssland.

Reply

Re: Nej de är inte psykologiska marina4201 April 28 2008, 14:20:26 UTC
Hej! Kul att du också läste Kajsas böcker. Jag läste Inte enklare än så och Små citroner gula. Nu tänkte läsa den ryske vännen.
Tack för länken)

Reply


Leave a comment

Up