звітуюсь про наші кулінарні перегони :)

Mar 23, 2010 12:08

До речі, ми ще бавимося з мужою в кулінарні перегони. Щовихідних. Просто на роботі завали, і писати не випадає... А ще хочеться проілюструвати це все діло фотками, бо так виглядає дуже сухо, особливо не надихає...

Ми готували: спагетті болоньєзе, спагетті карбонара, спагетті з лососем у вершковому соусі, качку по-пекінськи, кассуле, і серію страв по ( Read more... )

ми, потриндіти, рецепт

Leave a comment

Comments 3

shmanya March 23 2010, 17:56:16 UTC
Маріча, а де ти брала естрагон для вершкової курки? А які вершки купувала?

Reply

maricha_naive March 23 2010, 19:42:40 UTC
Найкраще брати жирні 30-33%, вони у літрових пакетах скрізь продаються. До речі, відкритими зберігаються довго. Естрагону, чесно, немає, хоча я шукала. Але я даю або тим'ян, або чабрець - не думаю, що це сильно псує оригінальний рецепт... Також раз замість свіжої додавала сушену петрушку - у мене багаті запаси :) І ще - один раз готувала цілу курку, як у рецепті. А наступні купувала бедра, гомілки вже розділені і готувала тільки їх. Було теж смачнющо.

Reply

shmanya April 4 2010, 20:47:19 UTC
О, а виявляється, що естрагон ще називається тархун. може під цією назовю його буде легше шукати.

Reply


Leave a comment

Up