(Untitled)

Dec 09, 2014 20:35

..в суботу мені захотілося піцци. але реальної, а не тої гадості, яку в омериці під назвою "піцца" продають -я ше ні разу нормальної піци в омериці не їв (хоча зараз Еві напише, шо в чікаго є прекрасні макаронні ригайлівки, в яких подають справжну наполітану бронзовошкіри вихідці з реджіо ді калабріа та сицилії). прийшлось їхать в магазин за ( Read more... )

вибране, їжа, мириканські будні

Leave a comment

Comments 15

eve_link_a December 10 2014, 05:30:27 UTC
Вся проблема не в смаку їжі, а в її кількості - "нє жрітє, дєвачькі", і буде щастє.

У нас дійсно дуже багато досить хороших італійських ресторанів (коза ностра, Аль Пачіно і все таке - історія Чикаго), але такої піци, як я "ненароком" спробувала у манюсінькій забігайлівці провінційного містечка десь на узбережжі Тірренського моря, я досі більше не зустрічала. Тонесеньке тісто, якийсь білий соус, картопля і білі гриби - два прямокутні куски складені один до одного, як сендвіч, і обмотані пергаментом, щоб не розлетілись... мммм, і я мовчу про найпростішу піцу в Італії - тісто з марінара і моцарелла ді бафало зверху, ну і трохи розмарину. Ех, були часи...

А смажені плантани - вєсчь! Теж дуже і дуже люблю. А бразильсь реставрації - нє, там поки дочекаєшся, коли нарешті нормального м'яса принесуть, оминаючи кури з беконами і ковбасами - їсти перехочеться.

Та, і де ти пельмені береш в своїх Нью-Васюках? Невже Мерседес ліпить???

Reply

mamuka_miriuta December 10 2014, 16:55:19 UTC
- мнє кажется, что чорноє мєня полніт.
- мнє кажется, тєбя полніт, что ти жрьош 13 раз в дєнь (с)

дай вгадаю, "аль пачіно" - це напевне найстаріша італійсбка ригайлівка, відкрита першими переселянцями з сонячних апенини

от такої піци як на тиррені я би скуштував!

шось у вас зовсім плохо з бразильськими ресторанами..ти тут була? http://www.fogodechao.com/index.php?id=162

пельмені були з морозилки зі старих запасів. Мерседес залишилося зробити останній крок на шляху до ідеальної жінки - навчитися ліпити пельмені )

Reply

eve_link_a December 10 2014, 17:23:57 UTC
та... коменти о пів на дванадцяту ночі в мене хороші виходять.... Al Capone малося на увазі )))) але Папа Пачіно піцерія у нас теж є ))

от саме там я й була не далі як тиждень тому, правда в іншій локації - жуть і кошмар, краще вже дійсно у "автентичну піцерію" сходити, хоч не так все пересолене буде.

ок, а де ж вони в морозилці взялися?? чи у вас теж з Нью-Йорка до місцевих магазинів привозять? купи жінці пельменницю - за два рази навчиться ))

Reply

mamuka_miriuta December 10 2014, 19:43:58 UTC
це ти хочеш сказати,шо тебе в італію понесло було на минулому тижню? по культурному обміну?

нє, пельмені собствінного проізодства.

..я колись в калгарях купив пільмєнів у кацапському магазині.. добре, шо з нами було тріо дівчат з тернополя, які після нетривалих перемовин зголосилися наліпити пару сотень пільмєнів в обмін на банку айсвайну за труди

Reply


(The comment has been removed)

mamuka_miriuta December 10 2014, 16:56:12 UTC
нєа, нема. тут на саусі взагалі сутужно з автентичною їжею

Reply

(The comment has been removed)

mamuka_miriuta December 10 2014, 17:12:21 UTC
чесно кажучі, я від того не страждаю. більшість речей або Мерседес або я самі здатні вдома забодяжити

Reply


bonnie_sparker December 10 2014, 06:40:13 UTC
спасіба, з інтірєсом почитала.
жаль, фоток нєт.
вспомнила:


... )

Reply

slipa_ol December 10 2014, 08:47:10 UTC
гг, демот блогерський

Reply

mamuka_miriuta December 10 2014, 16:56:37 UTC
наступним разом буду фотки робити не отходя от каси

Reply


(The comment has been removed)

mamuka_miriuta December 10 2014, 16:57:23 UTC
налепили пельмешек уже к вечеру? ))

Reply

(The comment has been removed)

mamuka_miriuta December 10 2014, 17:01:31 UTC
не, то не то. пельменька из смеси говяжьего и свинного фаршей, да приготовленая как описано выше - вот она, вершина блаженства!

Reply


mazepa_1 December 10 2014, 13:37:23 UTC
а взагалі тобі треба було женитися на поварихє..)

Reply

mamuka_miriuta December 10 2014, 16:59:57 UTC
женитья на поваріхє, а потом як в тому фільмі (із якого я бачив тікі пару мінутну вирізку) "о чом с тобой трахаться?" :-))

і вообше, зачєм мені поваріха, єсі я сам умію готовить так, шо мені женщіни прєдлагають стати їх лічним поваром? :-))

а Мерседес як готує!.. ше от пельмені тікі навчитися ліпити осталося

Reply


Leave a comment

Up