..в суботу мені захотілося піцци. але реальної, а не тої гадості, яку в омериці під назвою "піцца" продають -я ше ні разу нормальної піци в омериці не їв (хоча зараз Еві напише, шо в чікаго є прекрасні макаронні ригайлівки, в яких подають справжну наполітану бронзовошкіри вихідці з реджіо ді калабріа та сицилії). прийшлось їхать в магазин за
(
Read more... )
Comments 15
У нас дійсно дуже багато досить хороших італійських ресторанів (коза ностра, Аль Пачіно і все таке - історія Чикаго), але такої піци, як я "ненароком" спробувала у манюсінькій забігайлівці провінційного містечка десь на узбережжі Тірренського моря, я досі більше не зустрічала. Тонесеньке тісто, якийсь білий соус, картопля і білі гриби - два прямокутні куски складені один до одного, як сендвіч, і обмотані пергаментом, щоб не розлетілись... мммм, і я мовчу про найпростішу піцу в Італії - тісто з марінара і моцарелла ді бафало зверху, ну і трохи розмарину. Ех, були часи...
А смажені плантани - вєсчь! Теж дуже і дуже люблю. А бразильсь реставрації - нє, там поки дочекаєшся, коли нарешті нормального м'яса принесуть, оминаючи кури з беконами і ковбасами - їсти перехочеться.
Та, і де ти пельмені береш в своїх Нью-Васюках? Невже Мерседес ліпить???
Reply
- мнє кажется, тєбя полніт, что ти жрьош 13 раз в дєнь (с)
дай вгадаю, "аль пачіно" - це напевне найстаріша італійсбка ригайлівка, відкрита першими переселянцями з сонячних апенини
от такої піци як на тиррені я би скуштував!
шось у вас зовсім плохо з бразильськими ресторанами..ти тут була? http://www.fogodechao.com/index.php?id=162
пельмені були з морозилки зі старих запасів. Мерседес залишилося зробити останній крок на шляху до ідеальної жінки - навчитися ліпити пельмені )
Reply
от саме там я й була не далі як тиждень тому, правда в іншій локації - жуть і кошмар, краще вже дійсно у "автентичну піцерію" сходити, хоч не так все пересолене буде.
ок, а де ж вони в морозилці взялися?? чи у вас теж з Нью-Йорка до місцевих магазинів привозять? купи жінці пельменницю - за два рази навчиться ))
Reply
нє, пельмені собствінного проізодства.
..я колись в калгарях купив пільмєнів у кацапському магазині.. добре, шо з нами було тріо дівчат з тернополя, які після нетривалих перемовин зголосилися наліпити пару сотень пільмєнів в обмін на банку айсвайну за труди
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
жаль, фоток нєт.
вспомнила:
( ... )
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
і вообше, зачєм мені поваріха, єсі я сам умію готовить так, шо мені женщіни прєдлагають стати їх лічним поваром? :-))
а Мерседес як готує!.. ше от пельмені тікі навчитися ліпити осталося
Reply
Leave a comment