продовжую про їжу.
2. стейк. стейк в північній омериці, на відміну від бургера, це вже ознака належності до більш-меньш заможнього прошарку населення. в макдональдсі стейк не подають, і в дешевих забійгайлівках його також немає. з іншої сторони, навіть у приличних ресторанах часто зустрічаються гумові стейкі. тобто, абсолютно не придатні до їжі
(
Read more... )
Comments 10
Ти ше забув рібай і тібоун. Інколи рібай буває просто божественний.
А скірт у нас супер популярний, в основному серед мексиків.
Reply
забув.. польот мислі уйшов просто )
так мекси ж його на друзки і в фахіти всякі пхають. так само як і тексанс. і це гавно получається. а от добре промариноваий і правильно приготований стейк з нього - це пісня
Reply
Мнясо всяке добре, якшо доброї якості і не пересмажене, я навіть і не мариную прайм, тільки сіль-перець мінімально, бо власне чистий смак м"яса - мммм
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
до цього поста.
Reply
Reply
*но грустно вздихаю*.
Reply
Leave a comment