справжнє. те,що відкладається в серці

May 15, 2010 23:04

а що ви цінуєте в своїх близьких людях? саме які риси характеру?

наприклад, в своїй двоюрідній сестрі,яка зараз зі мною живе, я ціную те,що на неї можна завжди покластись у складних ситуаціях. Вона виручить,якщо справа торкається серйозного. Вона допоможе,якщо я її попрошу про щось чи навіть,якщо не попрошу.

я буду продовжуватиму писати,що я ціную ( Read more... )

ціную людину з Душею, це прекрасно, лЮБЛЮ..., i love them so...

Leave a comment

Comments 5

creating_last May 15 2010, 20:35:39 UTC
я дуже люблю свою сестру..проте покладатися на неї не можна, особливо в серйозних ситуаціях, бо то така людина - спонтанна, бурхлива, жива! і саме цю рису я в ній ціную найбільше. це людина на стільки відкрита, завжди відгукнеться, вислухає,розвеселить, підтримає, вона завжди несе собою море позитиву..проте доручати їй щось - то суцільна морока :)))

Reply

malenkeduvo May 16 2010, 20:24:55 UTC
добре мати поруч з собою і таку людину :) відкритих,бурхливих і справді живих людей залишається все менше і менше. люди забагато зациклюються на своїх проблемах. вони не роблять спонтанних дій,як твоя сестра )) а це іноді дуже потрібно робити..)

Reply


angelamer May 16 2010, 11:53:57 UTC
я ценю тишину, когда можешь болтать, но в тоже время можешь молчать и если кто-то рядом. это не напрягает, не лезут в твое пространство

Reply

malenkeduvo May 16 2010, 20:21:40 UTC
я теж це дуже ціную.
я вмію слухати людей. справді слухати,а не просто робити це черз ввічливість,а думати про своє. ні,я слухаю і даю поради.
але,коли людина тільки те і робить, що говорить-говорить-говорить і це вже переходить в монолог,я вважаю це егоїстично...

Reply

angelamer May 16 2010, 20:23:21 UTC
это больше чем эгоистично!

Reply


Leave a comment

Up