Уйді, старушка, я в пєчалькє...

Feb 13, 2013 23:18

Нещодавна чоловік мене запитав, що я придбала на день народження (а я цього року брала подарунки грошима, так, така я меркантильна сволотшь 8 ( Read more... )

теревені

Leave a comment

Comments 5

krotyha February 13 2013, 21:32:26 UTC
я так призадумалася.. а мож то компліман? щось на кшталт, діти - найкраща косметика:)

Reply

majorann February 13 2013, 21:44:46 UTC
Ех, якби одна наявність дітей прибирала прищі та сині круги під очима - ціни б їм не було ))

Reply


djannaangel February 13 2013, 21:52:54 UTC
Розумієш яслчко у чому річ: ви з ним бачите інакше одне й те саме...
Напріклад він: зустріч-ти намарафечена-зусстрічі-кохання-весілля-дитина-намерафечена-ще дитина- НЕ ТРЕ БІЛЬШЕ НІКОГО ТОБІ ЗВАБЛЮВАТИ! він тебей так лю- а іншим зась-щось накшталт ревнощів-мов не тре більш фарбуватись-мужня жінка!
Так він видно вважа що для себе не фарбуються-яка наівність))
Я ТІЛЬКИ для себе й фарбуюсь- я люблю почувати себе увесь час упевнено: на вулиці у магазині-1 щоб й білизна й панчохи цілі-хай й під одягом- й намисто-хай під шаликом й сережки-хай під волоссям-усе для мене й усе бездоганно!

Reply

majorann February 14 2013, 08:37:11 UTC
Ну, от і я собі так зрозуміла, типу все, зав'язуй зі зваблюванням і це, знаєте, досить образливо: тобто, не я буду тебе втримувати, а ти давай виглядай погірше, шоб ніхто не допався.
Брр, неприємненько.
А з фарбуванням ти мене розумієш, я це роблю, щоб настрій собі підняти і почуватися впевнено (тут ти влучне слово знайшла)

Reply

djannaangel February 14 2013, 10:28:51 UTC
а знаєш... мо' й нема в цбому нічого поганого- адже він таким чином каже, що ти його й нічого більш нікому іншому бісики очима кидати)
навряд чи не буде- буде ще й як! але й ти сама не давай привід. не веди та не одягайся так наче ти в пошуку" не даваді,мать,да греха!")))))

так а як інакше? коли ти йдеш красива така й ловиш погляди захвату- то й почуваєшся як королева-факт!
а не як прости задрочена життя тьоханця-шо й очі підняти боїться- бой коси не підфарбовані й обличчя змарніле й брови не скубані й набряклі повіки...
в сад-це не про нас! у мене троє й старшому 21!!! а я себе почуваю молодою звабливаю принадною дівчиною- й фліртую навіть у магазині бува-ради втіхи та ради настрою!)

Reply


Leave a comment

Up