4 листопада виходимо до Верховної Ради!

Oct 31, 2016 19:23




"Панове" депутати, тут справа навiть не в тому, що люди вважають, нiбито ви задекларували награбоване, а в тому, що в Україні йде війна. Деякі діти втратили на війні батька ...



Десятки тисяч жителів Донбасу втратили свої будинки і стали біженцями всередині своєї ж країни ...



На фото Пiски

Маленькі діти щодня відкладали по одній гривні з шкiльних снiданкiв, щоб відправити на допомогу нашим хлопцям в АТО ...



В країні економічна криза і люди ледве-ледве виживають ... І ось в цей самий час, коли всім так нестерпно важко, ви зробили спробу збільшити собі депутатські зарплати у кілька разів, будучи при цьому, як показали ваші декларації, дуже багатими людьми. Невже ви самі не розумієте яка це ганьба?!

Українці, ви й це готові проковтнути? Вся країна в соціальних мережах обурюється вже кiлька днiв, а на Майдані вітер завиває. Якщо ми промовчимо й в цей раз, то нашiй гідності гріш ціна! 4 листопада о 12:00 біля будівлі Верховної Ради!

Надійшла пропозиція 4-го листопада просто вигнати всіх цих "АНТИнародних" депутатів та оголосити дострокові вибори з повною забороною для всіх (!!!) депутатів і партій цього скликання брати участь у позачергових виборах. 2,5 роки війни показали нам, хто одягнув вишиванку для того, щоб "зійти за свого" (українця), а хто реальний патріот. На Майдані ми вигукували "Слава Україні! Героям слава!", але про яких героїв йшла мова в січні 2014 року? Після 2,5 років вiйни у нас тисячі таких героїв і тільки зараз гасло "Героям слава!" стало мати сенс, бо Україна побачила обличчя своїх героїв. I мова йде не тільки про воїнів, а й про тисячі волонтерів, а також про родини героїв "Небесної Сотні" або загиблих хлопців в АТО. "Куховарка" керувати країною не буде. Не переживайте. Із цього величезного числа гідних синів та дочок України багато людей з вищою освітою і тих, хто професійно реалізувався.

Після позачергових парламентських виборів в Раді не буде: "Опозиційного блоку", БПП, "Народного фронту", "Батьківщини", "Самопомiчи", Ляшка та всіх інших. Ми вперше за 25 років отримаємо Раду, якою будемо пишатися і довіряти буквально кожному її народному (!!!) депутату. Хто підтримує? Репост!

Детальніша інформація тут - https://www.facebook.com/RevolutionUA

4 листопада

Previous post Next post
Up