Conway's Life Game

Jun 21, 2011 12:24

Вчора товариш написав про свою реалізацію гри "Життя" Конуея. Я колись у школі написав багато її реалізацій - на ZX Basic, QBasic і Turbo Pascal. Я у неї навіть грав "вручну" - на шаховій дошці ( Read more... )

cpp, fun, qt, програмування

Leave a comment

Comments 17

oxymona June 21 2011, 21:54:01 UTC
Я так смотрю свободное время некуда деть? Воно, конечно, полезно - моск потренувать, но можно было бы время как-то по-другому употребить... Там, пойти в кино, приклеиться к одинокой прекрасной и очаровательно глупой незнакомке, скорчить маньяка-арманьяка, оглушить жертву вокализацией строчки заумного кода и брать, брать пока еще тепленькая!

Reply

madf June 22 2011, 06:30:46 UTC
Та тут нема чим моск тренувать - так, чистої води розваги. У кіно я був позавчора, чарівних незнайомок не спостерігав.
Ну і з власного досвіду: на код люди не реагують :)
І да, часу в мене не так багато як може здаватись. Треба ж софт атомщикам дописувать, VRS для геодезистів з постпроцессінгом, CarWash3 в кінці-кінців. Інша справа що я тепер можу вийти на балкон потупить, піти на кухню приготувати чого смачненького або взагалі в магаз прогулятись... Ну або убити час книжкою чи таким от кодінгом :)

Reply

oxymona June 22 2011, 09:20:04 UTC
Ну не в кино, а в места их (незнакомок) популяционного скопления :)
Ну круто, что можешь потупить, покодить, почитать и приготовить. А у нас счас в семье если мама какие-то завалящие макароны сварить успела - ото радость мужу! :)))

Reply

madf June 22 2011, 09:25:25 UTC
А це де такі місця бувають?
Шо, Пашка сам не готує хавчик? Розучився? :)

Reply


Leave a comment

Up