ушел в себя...

Sep 23, 2006 11:23

писец... как бы так описать это состояние... ммм..... ненаю.. пытаюсь из него вылазить, но постоянно к нему-же возвращаюь и уже не знаю куда от него деватся ( Read more... )

lazy shadows just behind me.. (c)

Leave a comment

Comments 18

vesnaadolfa September 23 2006, 11:19:02 UTC
"забей на все забей на всех на купленую радость и на проданый смех на то 4то капает сконца на алкаголика отца на весь гавеный этот мир мы мухи в нем а он сартир"4ета в ддухе этого вобщем не парься дружок

Reply


siniesto September 23 2006, 12:29:52 UTC
Чуві, а й не дінешся нікуди від цього...є два типи такого настрою - постійний, через саму людину, себто структуру її божевільного розуму, й через обставини. Обирай собі, якщо друге, то колись буде знову нормальне відчуття життя...Якщо ж перше, тобі пєздєц, я знаю...Щоб вирватись з цього потрібне нехуйове потрясіння - погане, хороше...краще екстрімальне...пригни з парашутом. Фік зна, твій настрій індивідуальний, я тебе розумію, бо сам депресант, і в той же час ніколи не зрозумію, як і ти інших. Непогані ліки зустрітись с кращими друзями, навіть якщо тобі лєнь, це потрібно, або сиди та гний й божеволій від безвихідності...не бий, якщо неправий.

Reply


psiheya_psiheya September 28 2006, 20:30:15 UTC
ммм....к готам заделаться решил? блин...посмотри на белок и бери с них пример! дурные создания! и бешеные! а ваще..нужно тепя куда-нить вытянуть)) а то и соскучилась и вижу,что нужно..))) думаю, в суботу точно увидемся)

Reply


Leave a comment

Up