Бачніст: злісный «Вустер»

Oct 01, 2009 15:28

Такє дашто зо мном трафлят ся зрідка, лем ся трафлят.
Же не посмотрил єм уважні на то, што-м куповал. Бо-м хтіл взяти соєвий соус, а замісто него в моім кошыку ся опинил традицийний анґлійскій вустерширскій соус. А я-м ся ищы чудовал, же-м троха за дужо выдал за сес крам.

Спрібувал єм дома поливати на овочевий салат, замісто соєвого, вышло барз паскудне ідло. Такє то ся не іст, такє то ся вышмарят вон. Закрадла ся мисьль учынити тото з цівом бутелечком анґєльской гыді.

В тымто моменті непомітні подкрадло ся національне украінскє зьвірятко - жаба - и зачала ня душыти. Але правда, не пропадати ж добру! Звернул єм ся за порадом на спільноту easycooks и дужо ся дозвідавем на тот темат.

1. Ниґда в жытю не купуйте сесю гыд.
2. Кєд уж хцете купувати, то гважайте, жебы «Вустер» мал лейбу Lea&Perrins. То менше зло.
3. Выкористовуєт ся соус в невелькых кількостях. Кєд го буде веце, то ся не потруіте, але настрій зіпсуєте.
4. Для гурманів: коктейль «Крывава Мері» и салатка «Цезар» готуют ся выключні з «Вустером». Вшытко инче не Мері и не Цезар.

Выкидати соус я не буду. Принаймні буду мал можніст поексперементувати кусьцьок. Ци то буде врешті смакувало - посмотриме.

шоп знали, бздуры

Previous post Next post
Up