кавуся

Jan 23, 2010 11:15


А який Ваш найулюбленіший рецепт кави?
Поділіться з кавоманкою, хочеться чогось нового,
чи давно знайомого, але незмінно смачного :)
Давайте ділитися?
Ви розповідаєте мені свій рецепт, а я Вам розповідаю рецепт або цікавий факт про каву, граємо? :)

кавуся

Leave a comment

Comments 11

canonri January 23 2010, 01:06:35 UTC
пост нагадує партизанське промо відомого кавового бренду...
принаймні стилем.. ))

Reply

lykava January 23 2010, 10:40:05 UTC
ні ісчі ва мне падвоха. :)
Рецепт!

Reply


canonri January 23 2010, 11:44:13 UTC
да, таки пойду и найду на одной из листовок этого самого дренда рецепт и напишу, а то будешь дуться еще..
кстати, давай сходим на кофе :)

Reply

lykava January 23 2010, 11:53:58 UTC
дуются шарики, а я хочу с тобой кофе выпить :)
пойму в пн что у меня с универом и наберу тебя, ага?

Reply

canonri January 23 2010, 20:06:25 UTC
ага

Reply


bohemka January 23 2010, 13:21:24 UTC
З корицею

Берем каву, міцненьку порцію робим, варим, наприкінці кидаєм корицю. Мож ше гваздіку і мед. (перед збіганням в плитку пашті, але єслі цей ріцепт, то ритуалом збігання прідьоцца пожертвовать). П,єм в удовольствіє з тим лиш проблємом, шо гущу намагаємся в горнятко не вилити, бо перемішавшись з корицею, вона привращаєцця в драглисту масу.

Ше. Берем каву, додаєм добрих три чайні ложки цукру, трохи припалюєм в турці на вогні, тоді доливаєм води і варим. Тоже вкусно часом получаєцця.

Reply

lykava January 23 2010, 14:51:42 UTC
дякую)))

щось схоже на перший рецепт я п'ю кожного ранку :)
Дуже смачно виходить, якщо додати ще дрібку білого перцю.
Кавуся вийде більш міцною і ароматною, якщо дочекатися поки піна підніметься тричі.
А щоб гуща не заважала можна розмішати каву в турці і залишити на кілька хвилин, гуща осяде і пити буде приємно :)

А другий рецепт для мене новий, дякую :)

є ще рецепт кави, я його називаю кава по-ліванськи, бо варити її мане вчив справжній ліванець.
каву і какао в пропорції 1:1 вариш в турці, піна підіймається тричі, розмішуєш, лишаеш на півхвилинки, виливаєш в чашку.
За смаком можна додати вершки, цукор чи мед :)

Reply

bohemka January 23 2010, 14:53:14 UTC
Ммммммм, прєлєсть))). Дякуваю)))

Reply

lykava January 23 2010, 16:12:39 UTC
приємного кавування :))))

Reply


posterrr January 23 2010, 23:19:41 UTC
Хмм, не впирає мене кава. Пробував різні сорти, додавав кориці, гвоздики або дрібку солі, але кожного разу ловив себе на думці, що я не вловлюю кавових тонкощів і за великим рахунком мені байдуже, що я п'ю (аби не розчинне нескафе або форт).

Reply


может еще пригодится - классика ведь всегда в цене canonri February 11 2010, 09:15:59 UTC
Истинный эспрессо ( ... )

Reply


Leave a comment

Up