Львівські андрути і фестиваль кави!

Sep 26, 2013 10:05

Originally posted by zubnafeja at Львівські андрути і фестиваль кави!
Друзі, щось багато хто вперше чує про фестиваль кави, то я хочу Вам про нього розказати ( Read more... )

анонс, кава

Leave a comment

Comments 3

yurko_sirko September 26 2013, 08:46:47 UTC
я не розумію, що таке "фестиваль кави". чи "фестиваль пива", чи ще чогось такого. я думаю, що фестиваль - це спосіб поділитись результатами в чомусь справді важливому, в мистецтві, наприклад. якби науковці вміли презентувати важливі результати своєї роботи в доступному вигляді, можна було б влаштовувати фестиваль, наприклад, соціології. або математики, або біохімії.
а "фестиваль кави", чи пива, чи сардельок, штруделів - дурня повна. для того, щоб якісна кава витіснила неякісну і всі почали пити добру каву, є чудовий механізм і назва йому "ринок". і не треба робити з того якесь "святкування", де всі будуть жлуктити каву літрами (це шкідливо, до речі).
ну ідіотизм, справді. давайте ще влаштуємо фестиваль підтирання дупи. поділимось досвідом, проведемо майстер-класи. ніхто не хоче?

Reply

forko September 26 2013, 08:56:34 UTC
На таких фестивалях зазвичай презентують нові види такої продукції та розкривають таємниці їх приготування. Обпиватися літрами кави не обовязково) Не розумію такої різкої реакції, можете спробувати влаштувати і фестиваль підтирання дупи, думаю виробники туалетного паперу вас підтримають)

Reply

zubnafeja September 26 2013, 09:35:29 UTC
Є різні види фестивалів і в тому числі гілка "гастрономічних фестивалів" адже гастрономія на стільки ж необхідна як і наука, бо є виявленням певних звичаїв народів і їх культури.

Але організацією фестивалю займаюсь не я - цим займається івент агенство "Дікарт". Ми в "Кумпельгруп" лише виставляємось на ярмарку і беремо участь в голосуванні за кав'ярню

Reply


Leave a comment

Up