Львівські андрути і фестиваль кави!

Sep 26, 2013 10:05

Originally posted by zubnafeja at Львівські андрути і фестиваль кави!
Друзі, щось багато хто вперше чує про фестиваль кави, то я хочу Вам про нього розказати.

Цієї п'ятниці 27 вересня розпочинається і до неділі 29 вересня включно у Львові відбуватиметься фестиваль такої улюбленої львів'янами кави

В час фестивалю на Площі Ринок буде ярмарок кавових товарів та сувенірів, а також смаколиків; до кави, де, зокрема, ми презентуватимемо Львову "Львівські андрути" - торт на основі вафель із різноманітними солодкими начинками. Свого часу його готувала ледве не кожна львівська господиня, подавали андрути також у рестораціях. Зараз секрет андрутів зберігають лише окремі галицькі родини, але ми вирішили цю традицію відновити!
Мені особливо пощастило бути дегустатором цієї смакоти, коли наша Оксанка принесла власно зроблені андрути на пробу і критику.

Дехто вже зміг поласувати андрутами на фестивалі Львова у Києві, але у Львові андрути продаватимуться для широкого загалу вперше і поки що вони ще не доступні в продажу ні в магазинах, ні в кав'ярнях, але скоро.... :)

Тому сердечно запрошую усіх-усіх до будки "Львівські андрути протягом кавового фестивалю. Будемо крім андрут готувати смачненьку каву в турці від Штрудельхаус

Буде смачно!

А детальну програму фестивалю знайдете тут

анонс, кава

Previous post Next post
Up