Pirkka: Homeopatia helpottaa lemmikin oloa

Sep 20, 2008 17:37

Rage!

Uusimman Pirkan "Paras ystävä osiossa", sivulla 76 on artikkeli otsikolla Homeopatia helpottaa lemmikin oloa.

"-Homeopatialla voi hoitaa eläintä kuin eläintä, mutta tavallisesti potilaani on koira, kissa tai hevonen, Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla työskentelevä diplomieläinhomeopaatti Minna Taka kertoo ( Read more... )

rant

Leave a comment

Comments 4

emmuzka September 20 2008, 15:47:02 UTC
Voi ELÄMÄ mitä skeidaa.O_O

*kiiruhtaa kirjoittamaan entryn alfa_londoniin*

Reply


arye_sarin September 20 2008, 17:03:13 UTC
Unohdin että vatsani ei tykkää buranasta. Nyt kun on huono olo, mun pitänee ottaa veteen laimennettua buranaa, jotta olo paranisi.
Jos musta ei enää kuulu mitään, haastakaa se täti oikeuteen...

Että mä tykkään näistä luomujutuista (tässä suhteessa). Sairaalassakin suositellaan nykyään jo vyöhyketerapiaa esim. synnytyskipuihin ja yleiseen kivunlievitykseen. Sori vaan jos se on vaan mun tiedon puutettani ja kyseessä on ihan tieteellisesti todistettu juttu, mutta mä silti otan mielummin edes sen Paratabsin. Tai mielummin jotain jymäkämpää.

Reply


paleann September 22 2008, 08:46:57 UTC
Aaagh, nyt se on levinnyt Pirkkaankin!! Minä jo vedin pultit kun Kissafani-lehdessä oli iso artikkeli kuinka homeopatia auttaa. Mutta mitä voi ajatella lehdestä, jonka uusimmassa numerossa oli juttua jostain selvännäkijästä ja hänen kissastaan, joka on myöskin selvännäkijä. Se näes rupeaa tuijottamaan tyhjyyteen, jolloin se ottaa vastaan viestejä jostain muista ulottuvuuksista tai jotain. Raah. Kyllä munkin kissat tuijottavat tyhjyyteen, mutta ei niiden päässä silloin kyllä liiku yhtään mitään...

Ärsyttää kun tietämättömille ihmisille kerrotaan tämmöisestä mukamas varteenotettavasta vaihtoehdosta. Minäkin luulin aikonaan että homeopatia on jokin ihan järkevä juttu - kunnes tutustuin sen aivan älyvapaaseen teoriaan.

Kyllä se "puoskarilaki" tarvittaisiin Suomeenkin (siitä oli juttua viikonlopun Turun Sanomissa)!

Reply


linblad September 22 2008, 11:14:06 UTC
Le Gaah!

Reply


Leave a comment

Up