спробую трошки переіначити ваш рецепт бо часник з цибулею не вживаю.. одне запитання щодо оцту Яблучний це принципово чи можна замінити чимось більш екзотичним?))
Re: БАКЛАЖАНИ ЦЕ СИЛАlotoosJune 8 2012, 08:26:16 UTC
Спробуй без часнику, але дай більше червоного гострого перчику, як на мене цей рецепт так і просить гостроти.Яблучний оцет даю бо має легкий фруктовий аромат, і не такий концентрований як спиртовий, можеш винний дати, бальзамічний по моєму не пасує, ну не той смак. Можна і звичайний оцет дати тільки зменшити кількість. Взагалі коли будеш соус робити з горіхів, весь час пробуй на смак, і підправляй по ходу:-) Ще я подумала якщо не будеш давати цибулі, то і моркви напевно не треба, спробуй з чистим горіховим соусом(горіхи, приправи, кип'яток), думаю має вийти смачно:-))
Re: БАКЛАЖАНИ ЦЕ СИЛАizaberyJune 8 2012, 09:36:53 UTC
перчику дам.. а от спирт не вживаю теж))))) моркву люблю тому додам обовязково просто спасерую її з асафетідою(ферула вонюча) буде саме воно... баклажани вже купила ввечері буду чаклувати;))
Re: БАКЛАЖАНИ ЦЕ СИЛАlotoosJune 8 2012, 11:39:47 UTC
Обовязково напиши враження, цікаво,я ніразу не стикалася з асафетідою, знаю вона злегка нагадую по смаку часник, і все мої знання на цьому закінчуються %-)
Comments 6
Reply
Reply
Reply
Взагалі коли будеш соус робити з горіхів, весь час пробуй на смак, і підправляй по ходу:-) Ще я подумала якщо не будеш давати цибулі, то і моркви напевно не треба, спробуй з чистим горіховим соусом(горіхи, приправи, кип'яток), думаю має вийти смачно:-))
Reply
Reply
Reply
Leave a comment