Баклажани в гострому горіховому соусі

Jun 07, 2012 14:52

Це улюблений рецепт моєї сестри, вірніше улюблена страва, готую як правило ці баклажани я,а їсть вона))))))) .

Read more... )

Овочі, Закуска

Leave a comment

Comments 6

nadiya_v June 7 2012, 14:48:21 UTC
клас! мені б тебе в сестри))) вже чекаю сезону баклажанів!

Reply

lotoos June 8 2012, 08:27:34 UTC
Я тебе і без "кровних" зв'язків можу таким почастувати:-)))))))

Reply


БАКЛАЖАНИ ЦЕ СИЛА izabery June 8 2012, 04:29:17 UTC
спробую трошки переіначити ваш рецепт бо часник з цибулею не вживаю.. одне запитання щодо оцту Яблучний це принципово чи можна замінити чимось більш екзотичним?))

Reply

Re: БАКЛАЖАНИ ЦЕ СИЛА lotoos June 8 2012, 08:26:16 UTC
Спробуй без часнику, але дай більше червоного гострого перчику, як на мене цей рецепт так і просить гостроти.Яблучний оцет даю бо має легкий фруктовий аромат, і не такий концентрований як спиртовий, можеш винний дати, бальзамічний по моєму не пасує, ну не той смак. Можна і звичайний оцет дати тільки зменшити кількість.
Взагалі коли будеш соус робити з горіхів, весь час пробуй на смак, і підправляй по ходу:-) Ще я подумала якщо не будеш давати цибулі, то і моркви напевно не треба, спробуй з чистим горіховим соусом(горіхи, приправи, кип'яток), думаю має вийти смачно:-))

Reply

Re: БАКЛАЖАНИ ЦЕ СИЛА izabery June 8 2012, 09:36:53 UTC
перчику дам.. а от спирт не вживаю теж))))) моркву люблю тому додам обовязково просто спасерую її з асафетідою(ферула вонюча) буде саме воно... баклажани вже купила ввечері буду чаклувати;))

Reply

Re: БАКЛАЖАНИ ЦЕ СИЛА lotoos June 8 2012, 11:39:47 UTC
Обовязково напиши враження, цікаво,я ніразу не стикалася з асафетідою, знаю вона злегка нагадую по смаку часник, і все мої знання на цьому закінчуються %-)

Reply


Leave a comment

Up