Свят вечір

Jan 12, 2010 14:45

На свят вечір у нас в сімьї завжди є ця страва, має вона різні назви це і «грибна юшка», і«грибочки», і просто «опеньки».
Опеньки

Read more... )

Випічка, Піст, Мак, Гриби, Українська кухня, Свята, Супи

Leave a comment

Comments 8

lubany_b January 12 2010, 18:15:40 UTC
Грибова юшка з лісових грибів завжди дуже смачна!
А які веселі колядники в барвистих сорочках!

Reply

lotoos January 13 2010, 08:14:46 UTC
Дякую ;-)діти ще малі і нічого не розуміють, але маю надію що з часом вони будуть знати що таке Різдво, і як його треба святкувати.
Не знаю чому але ми її готуємо тільки на Різдвяні свята, хоча дуже любимо, так само як і вареники з капустою, на свята я їх просто обожнюю, а в інші пори року мені вони не смакують :-(

Reply


puyko January 13 2010, 11:30:14 UTC
Доброго дня, Дана!
З Різдвом вас, а також нехай Щедрий вечір принесе твоїй сімї якнайщедріше усього!
Колядники дуже милі, це твоя донечка? Нехай росте здорова!

Reply

lotoos January 13 2010, 13:40:57 UTC
Дяку за вітання, так то моя красуня Сонічка, здається що тільки недавно народилася а вже дівуля сама колядує:-))) Вітаю тебе також зі святами, нехай тобі і твоїй щастить у новому році!

Reply


Л anonymous December 15 2010, 13:46:55 UTC
Дана ,таку ж підливку і моя сім'я готує на Різдво-але ми ще добавляємо дрібно порізаний оселедець-так ще моя бабуся робила-навчилася в поляків .Може і вам так сподобається...

Reply

Re: Л lotoos December 15 2010, 20:31:07 UTC
Оселедець до підливки з грибів? Цікаво,я про таке і не чула, дуже цікаво :-)))

Reply


arundist January 20 2012, 10:05:44 UTC
вчора робила, дуже смачне тісто вийшло, а головне воно сьогодні не дубове. Дякую за гарний рецепт.
П.С як на мене їх меньше ніж 5 см розкатувати не потрібно. Перші розкатувала 3 см, то вони трохи тоненькі були!

Reply

lotoos January 20 2012, 10:38:04 UTC
Дуже тішуся що рецепт сподобався, мої люблять щоб тіста було меньше а начинки більше :-)

Reply


Leave a comment

Up