Leave a comment

Comments 9

puyko May 28 2009, 14:01:15 UTC
Привіт, Дана!
З приємним подивом натрапила на твій журнал!
Як твої справи, як твоя донечка?
На Ку і каріна-форумі я Dimochka, а взагалі - Тетяна.

Reply

lotoos May 28 2009, 14:59:16 UTC
Привіт. Дуже рада тебе чути. Я живу поживаю, Доця вже дівка має 1рік 8місяців, така дівуля красотуля, ось тут її фото
http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=445509&postcount=2615
Я вже біжу, завтра напишу більше.
Дуже рада що ти найшла мене.
Па-па

Reply

puyko May 29 2009, 06:33:27 UTC
У мене фото чомусь не відкриваються, але не маю сумнівів, що у мами, яка на 90% схожа на Анжеліну Джолі, може бути лише красунечка! :))) В такому віці вони всі такі солодкі!

Reply

lotoos May 29 2009, 11:24:21 UTC
Я тобі написала в приват

Reply


arundist January 16 2012, 12:11:46 UTC
Привіт Данусь, я Іра (Cifalius), завтра буду робити смачненький паштетик. Минулий раз коли робила його, то він в мене дуже потріскав, тобто, була одна глибока тріщина, то я його перетримала, чи що?

Reply

lotoos January 16 2012, 14:09:26 UTC
Скоріш за все зависока температура на початку випікання,і задовго пекла. То як сирник, він так само тріскає від високої температури.

Reply

arundist January 16 2012, 19:28:43 UTC
та швидше я його перепекла, бо температура була 170 градусів, але як то кажуть: первый блин - комом

Reply

lotoos January 17 2012, 08:03:13 UTC
А скільки пекла часу? Як перевіряла на готовність,паштет має бути всередині не повністю твердій,головне щоб при втиканні зубочистки не виділявся рожевий сік.

Reply


anonymous December 23 2019, 16:48:56 UTC
Дуже дякую за рецепт паштет брмба

Reply


Leave a comment

Up